.
Отговор в тема
Страница 125 от 204 ПървиПърви ... 2575115121122123124125126127128129135175 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 101 до 3 125 от общо 5085

Тема: Ислям

Мега фен
    Тия деца ще са някакви супер нещастни, ако дясната ръка на такова дете е джинска, а лявата му ръка е човешка, то ако лявата ръка изгори дясната с гореща вода, то дясната джинска ръка ще обладае и разкъса лявата човешка ръка и това дете само ще се самоизгаря и само ще се самообладава, представяш ли си. Има логика, а?

изгорен и обладан от себе си, страаашно просто.

отива при ходжата за помощ и му вика: "чичо ходжа самообладах се, трябва да ме изгониш от себе си". А?
    Последно редактирано от defender : 09-11-2015 на 22:05

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Тия деца ще са някакви супер нещастни, ако дясната ръка на такова дете е джинска, а лявата му ръка е човешка, то ако лявата ръка изгори дясната с гореща вода, то дясна ръка ще обладае и разкъса лявата и това дете ще се самообладава, представяш ли си. Има логика, а?
    Ти направо ме размаза...

В нашето измерение ще е, а може и в тяхното...както се разберат (Не бее...шегувам се...не съм се интересувал много много за бракове между хората и и джиновете, но мога да проуча)
    Не е казано че трябва да изглежда като мутант и едната част да е джинска а другата човешка, а просто ще има белези и от двете раси.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението

В нашето измерение ще е, а може и в тяхното...както се разберат
    добре де, как полуджин с качества на човек ще живее в джинско измерение, то това измерение е несъвместимо с човешките му качества.

добре де, как полуджин с качества на човек ще живее в джинско измерение, то това измерение е несъвместимо с човешките му качества.
    Ако ги вижда, значи един вид живее в тяхното измерение...това не е ли е достатъчно ?

Мега фен
    Ти иначе познаваш ли човек, който вижда света на джиновете и може да си говори с тях, например като си ходи по улицата?
    Сигурно затова по някога съм виждал хора дето си говорят сами по улицата на висок глас.

А то в исляма те се почитат като супер извисени хора, може би?

Мега фен
    Един в парка ходеше на зиг-заг и всички го мислеха за пиян, а той човека заобикалял джинове, за да не се блъсне в тях (защото ги вижда), всичко ми се изяснява вече. аллях е велик.

Ти иначе познаваш ли човек, който вижда света на джиновете и може да си говори с тях, например като си ходи по улицата?
    Сигурно затова по някога съм виждал хора дето си говорят сами по улицата на висок глас.

А то в исляма те се почитат като супер извисени хора, може би?
    Не.
    Всъщност не е нормално да ги вижда и не мисля, че някой ги вижда освен ако не е полу джин.
    И ако има, сигурно не са толкова известни, понеже или са в някоя лудница, или се боят да излязат навън...

Един в парка ходеше на зиг-заг и всички го мислеха за пияна, а той човека заобикалял джинове (защото ги вижда), всичко ми се изяснява вече. аллях е велик.

То и аз съм виждал хора, които си говорят сами, но не мисля, че някой човек може да ги види в естествената им форма...
    Аллах е велик.

Мега фен
    понеже или са в някоя лудница, или се боят да излязат навън...
    Възможно е лудите хора всъщност да са полуджинове.

Възможно е лудите хора всъщност да са полуджинове.
    Не мислЪ.

Мега фен
    Лиора изчезна, сигурно си е намерила мъж и веднага забрави за нас. Жени.

Dreamwalker също я/го няма май...

Мега фен
    Как очакваш да ти е ясно, в случай че не си чел Корана ?
    А в Библията много подробно ли разказват за ангелите ? Те не са ли мътни като джиновете ? Я кажи с твои думи, какво научи от Библията за ангелите ?
    проблемът е, че вече ми стана ясно какво противоречие е това учение за "джиновете", което представи тук, твоята демонология никога не е могла да спаси нито един човек както трябва, но по-скоро би могла да отвори адови врати в живота на доста хора

а защо аз трябва да чета корана?!, защо ти не извадиш цитати от Библията, с които да докажеш, че в библейските писания също се говори за коранските "джинове" по същия начин както са представени в корана?!, още повече че на мен истинският Господ Бог не ми е дал да се занимавам с корана, защото официалните писания, които са библейските, са достатъчен проблем, който все още не е разрешен, поради това че по-големият процент от вярващите, които ги тълкуваха досега, ги изопачаваха главоломно, та не ни трябва втори такъв проблем, пък и истинският Господ Бог не иска харчи от людете, времето и средства Си за нещо, което не е посял

всеки може да ти чете книги появили се след библейските писания, и да се хвали с тях, защото досега имаше много такива, ако щеш дори и книгите на ошо (които са много по обемни като информация от корана) и още много други подобни, в които има доста обяснения за нещата, като всеки различен автор ги представя по различен начин, и въобще, досега не съм срещал религия, която да не разполага със свои собствени обяснения за всичко и солиден фонд от свои собствени писания, в които са представени всичките им знания, било то православието, католицизмът, протестантизмът, ислямът, юдаизмът, ваишнавизмът, сикхизмът, сант мат, крия йога, ошо, будизмът, или др. от този род - всяка от тези религии обикновено разполага със стотици/хиляди свои собствени книги писани от нейните първенци, но това не означава, че всяка от тях ти предлага съвършената истина на истинския Господ Бог без да те подвежда/лъже, обаче ти пак си се хванал за една единствена от тях, мислейки си, че само тя е толкова съвършена във всяко отношение, с което тя те е впечатлила, а в същото време всяка една от другите популярни религии е не по-малко съвършена, обаче ти си толкова обзет от твоята религия, че шансът ти да се ориентираш и насочиш към направлението на правилното упражняване на вярата в истинския Господ Бог до този момент бе много близко до нула, а едно е да следваш човешки предания/традиции, докато съвсем друго - да търсиш и следваш Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог бидейки и оставайки Му верен докрай...
    Последно редактирано от npp : 09-12-2015 на 12:20

Мега фен
    Дори самият Мойсей(МН) се е замаял от образа на Бог и планините почнали да се топят пред Неговата слава, когато Той почти се е явил пред Мойсей...но Мойсей не е издържал пред Неговия образ - така красив, величествен, славен !...че ти кой си да издържиш ?!
    не разбирам за какво говориш?!, аз не съм тръгнал да си съпернича с/воювам срещу истинския Господ Бог за да трябва (сега) да се подготвям/приготвям/да съм готов да посрещна и да устоя на Неговите сили, но съм на Негова страна...
    Последно редактирано от npp : 09-12-2015 на 12:21

Мега фен
    Направи ми впечатление (няма как да не ми направи), че npp постоянно повтаря, че тия джинове са били някъкви си мътни и неясни същества и иска още и още подробности за тях, но не казва какво иска да научи за тях...в такъв случай какво мога да направя ?
    въобще и не ми пука за твоето кирливо учение за "джинове", живей си с него ако искаш и цяла вечност, но ние не ти препоръчваме да се сношаваш с бесовски учения и духове, а и както казах и по-горе, вече разбрах достатъчно за т.нар. "джинове", защото ти вече ми изяви достатъчно от онова твое учение за тях...

Не очаквам от него да ги разбере тия джинове...
    Еми не знам кой победи, а и не е важно...но...бих го съветвал първо да научи своята религия, о после да оспорва чужди религии...
    и аз не очаквам от теб да разбереш онези неща, които не съществуват и никога не са съществували...

аз нямам своя религия, но вярвам в Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, обаче ти със сигурност има(ш) още много да учиш...
    Последно редактирано от npp : 09-12-2015 на 12:14

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    не разбирам за какво говориш?!, аз не съм тръгнал да си съпернича с/воювам срещу истинския Господ Бог за да трябва (сега) да се подготвям/приготвям/да съм готов да посрещна и да устоя на Неговите сили, но съм на Негова страна...
    И Мойсей не е бил срещу Hего...

проблемът е, че вече ми стана ясно какво противоречие е това учение за "джиновете", което представи тук, твоята демонология никога не е могла да спаси нито един човек както трябва, но по-скоро би могла да отвори адови врати в живота на доста хора

а защо аз трябва да чета корана?!, защо ти не извадиш цитати от Библията, с които да докажеш, че в библейските писания също се говори за коранските "джинове" по същия начин както са представени в корана?!, още повече че на мен истинският Господ Бог не ми е дал да се занимавам с корана, защото официалните писания, които са библейските, са достатъчен проблем, който все още не е разрешен, поради това че по-големият процент от вярващите, които ги тълкуваха досега, ги изопачаваха главоломно, та не ни трябва втори такъв проблем, пък и истинският Господ Бог не иска харчи от людете, времето и средства Си за нещо, което не е посял

всеки може да ти чете книги появили се след библейските писания, и да се хвали с тях, защото досега имаше много такива, ако щеш дори и книгите на ошо (които са много по обемни като информация от корана) и още много други подобни, в които има доста обяснения за нещата, като всеки различен автор ги представя по различен начин, и въобще, досега не съм срещал религия, която да не разполага със свои собствени обяснения за всичко и солиден фонд от свои собствени писания, в които са представени всичките им знания, било то православието, католицизмът, протестантизмът, ислямът, юдаизмът, ваишнавизмът, сикхизмът, сант мат, крия йога, ошо, будизмът, или др. от този род - всяка от тези религии обикновено разполага със стотици/хиляди свои собствени книги писани от нейните първенци, но това не означава, че всяка от тях ти предлага съвършената истина на истинския Господ Бог без да те подвежда/лъже, обаче ти пак си се хванал за една единствена от тях, мислейки си, че само тя е толкова съвършена във всяко отношение, с което тя те е впечатлила, а в същото време всяка една от другите популярни религии е не по-малко съвършена, обаче ти си толкова обзет от твоята религия, че шансът ти да се ориентираш и насочиш към направлението на правилното упражняване на вярата в истинския Господ Бог до този момент бе много близко до нула, а едно е да следваш човешки предания/традиции, докато съвсем друго - да търсиш и следваш Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог бидейки и оставайки Му верен докрай...
    Хем искаш да ти е ясно, хем не търсиш.
    Все пак, ще ми отговориш ли на въпросите ?

аз съм окултист* и вярвам в Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог който някак си сам си го измислих, за да се фукам пред лапетата*, обаче ти със сигурност има(ш) още много да учиш...
    Аха...

и аз не очаквам от теб да разбереш онези неща, които не съществуват и никога не са съществували...
    Като Сина на Бог, например ?

Мега фен
    И Мойсей не е бил срещу Hего...
    по твоята логика би трябвало и учениците на Господа, Исус Христос, да не са издържали в Неговото присъствие и да са се криели зад някакви скали или в някакви пещери когато Той е бил наблизо, обаче, доколкото и се вижда от написаното, те не са имали такъв проблем, нито представените в Библията Божии пророци, защото и Моисей е стоял на планината в присъствието на Господ Бог в продължение на 40 денонощия, Исая също не се е криел когато Господ му се (е) явил заедно със Серафимите, и т.н...
    Последно редактирано от npp : 09-12-2015 на 13:35

Мега фен
    Хем искаш да ти е ясно, хем не търсиш.
    Все пак, ще ми отговориш ли на въпросите ?
    не искам да знам онова, което истинският Бог не ми дава да зная, но и не отхвърлям Неговото Слово

кои са ти въпросите?!
    Последно редактирано от npp : 09-12-2015 на 13:34

Мега фен
    Като Сина на Бог, например ?
    Бог има Син, но друг въпрос е какво значи единороден първороден Божий Син...

Защо религиите отричат съществуването на извънземен живот? Или динозаврите?

Мега фен
    Аха...
    щом като фалшифицираш постове, значи работата ти не е чиста...

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    npp, нищо не казваш за тъмните ти занимания. Срам ли те е? Хората вече те разбраха какъв еретик си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си