.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Голям фен Аватара на Liora
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Успех! А какво ще учиш?

P.S. Извинявам се спама.
    Благодаря
    Не знам. В екзистенциална криза съм и не мисля основно за това. Исках арабистика, но не знам какво ще правя после. Няма реализация. Мислех и за медицина, но не знам. Всеки път когато се сетя, че тази година ми е последна, ми се плаче ужасно много.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Liora Виж мнението
    Благодаря
    Не знам. В екзистенциална криза съм и не мисля основно за това. Исках арабистика, но не знам какво ще правя после. Няма реализация. Мислех и за медицина, но не знам. Всеки път когато се сетя, че тази година ми е последна, ми се плаче ужасно много.
    Ами и двете са трудни специалности, но за медицината трябва и предварителна подготовка. Един приятел още от края на 10- ти клас започна (частни) уроци по биология и химия.

Ами и двете са трудни специалности, но за медицината трябва и предварителна подготовка. Един приятел още от края на 10- ти клас започна (частни) уроци по биология и химия.
    Знам. Все още имам време, а и ако уча медицина ще е платено.
    Лошото е че се учи минимум 6 години, а аз до 25 трябва да съм се омъжила и да имам поне едно дете, което няма как да стане ако уча редовно.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Лошото е че се учи минимум 6 години, а аз до 25 трябва да съм се омъжила и да имам поне едно дете, което няма как да стане ако уча редовно.
    Каквото и да учиш няма да е под 5 (и половина) години заедно с магистратурата, но арабистиката също не е лоша специалност. Една приятелка на майка ми работи като преводач (мисля, че е едновременно и екскурзовод) в една туристическа фирма. Ходят в Дубай най- често и изкарва доста добри пари.

Започна ли да търсиш вече жених?

Каквото и да учиш няма да е под 5 (и половина) години заедно с магистратурата, но арабистиката също не е лоша специалност. Една приятелка на майка ми работи като преводач (мисля, че е едновременно и екскурзовод) в една туристическа фирма. Ходят в Дубай най- често и изкарва доста добри пари.

Започна ли да търсиш вече жених?
    Хубавото на тази специалност е, че дава възможност да пътуваш. Винаги съм искала да обиколя Близкия изток.
    А това с медицината го предложи дядо ми, винаги е искал да стана лекарка. Никак не искам да го разочаровам, а е твърде против арабистиката.
    Не търся все още хаха, май няма и да намеря.

golemiq_korab_minava , така го реших . Искам да имам семейство.

Град
    Sedes Sancti Petri
    А това с медицината го предложи дядо ми, винаги е искал да стана лекарка. Никак не искам да го разочаровам, а е твърде против арабистиката.
    Не слушай другите какво ти говорят, че цял живот ще съжаляваш после. Казвам го от личен опит, но при мен разочарованието е по- малко защото е свързано със средното образование.

Ако търсиш ще намериш!

Хубавото на тази специалност е, че дава възможност да пътуваш. Винаги съм искала да обиколя Близкия изток.

golemiq_korab_minava , така го реших . Искам да имам семейство.
    Медицината трябва да те влече и да ти се отдава. На сила не може. Семейство можеш да направиш и на 30 и през следването, ако имаш пари. Ако нямаш пари и искаш деца... После да не се оплакваш от немотия.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Медицината трябва да те влече и да ти се отдава. На сила не може. Семейство можеш да направиш и на 30 и през следването, ако имаш пари. Ако нямаш пари и искаш деца... После да не се оплакваш от немотия.
    Така е, знам.
    А парите не са ми проблем.

Защо трябва?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си