Последно редактирано от npp : 09-12-2015 на 17:35
наистина тъпо изказване от твоя страна, значи в отговор на предишния ми пост към теб, където казах, че ние двамата свидетели не сме тълкуватели(гадатели) на сънища(та), казваш, че не се занимаваш с тълкувания, но все пак искаш да разбереш дали съм сънувал сън и дали е имало животни в него?!?!, да не би да искаш да разбереш дали съм те сънувал като някакъв звяр от джунглата?!, ако ти кажа, че съм те сънувал, че си плъх, по-добре ли ще се почувстваш?!
ние братята в истинския Господ Бог не сме семейства като онези от сектите където мъже са ставали жени в името на шива(който се възбуждал от вида на някакви мъже), и са се сношавали с други мъже, а някои дори обарвали дечица в името на брахма, понеже той си падал по дъщеря си...
Последно редактирано от npp : 09-12-2015 на 20:52
ето че и сам си призна, че не ти се иска да се окажеш негативен персонаж/лоша част от пророчество или сън, истината е, че дори и някак си да съм сънувал сън, не си спомням нищо, така че съжалявам гадателю на сънища, нямаш късмет да чуеш някоя пикантна за теб историйка, езотерични сеирджийо
Последно редактирано от Meth : 09-12-2015 на 21:40
взе да ставаш дори отегчително скучен, значи те интересуват сънищата на другите, но не и ако по какъвто и да е начин си част от тях, особено като негативен или злочест образ, ала дали ако Бог тръгне да прави компромиси, ти ще си единственият, който предпочита да остане незамесен/незасегнат?!, не си ли супер нагъл езотеричен сеирджия?!, искаш другите да сънуват, но не и теб, за да можеш да ги насаждаш на пачи яйца според както ти е угодно разположен удобно на своето кресло пред екрана с клавиатурата, на всичкото отгоре все повече взе да приличаш на някаква облечена като циганка гледачка с кристално кълбо в стаичка осветена само от свещи с изрисуван пентаграм на пода, с часовник с кукувица на стената, вълшебно огледало, полица с вещерски/магьоснически книжки, стомни и шишенца пълни с тайни магически отвари, и череп, карти таро, пясъчен часовник, и др. подобни пособия на масичката застелена с червена кадифена покривка...
предскажи си своето състояние тъп сектант