Първоначално написано от inewton Направи тест с един профил вече (поне за един съм сигурен). Я кажи какъв е бил този профил.
Първоначално написано от Meth Я кажи какъв е бил този профил. Не помня как се казваше, но не пишеше в този раздел. Btw по вашия въпрос- днес за пореден път видях как мюсюлманин яде свинско.
Първоначално написано от inewton Не помня как се казваше, но не пишеше в този раздел. Btw по вашия въпрос- днес за пореден път видях как мюсюлманин яде свинско. Май си ме объркал с някой друг Така ли...къде, как ? От къде разбра, че месото е било свинско ?
Първоначално написано от Meth Май си ме объркал с някой друг Така ли...къде, как ? От къде разбра, че месото е било свинско ? В Пазарджик. В менюто си пишеше, че е свинско. За изкупление го накарах да каже 77 пъти Отче наш на арабски
Първоначално написано от inewton В Пазарджик. В менюто си пишеше, че е свинско. За изкупление го накарах да каже 77 пъти Отче наш на арабски Бог да му прости.
Първоначално написано от Meth Бог да му прости. Не вярваш ли? Практика е повечето от младите (и не само) да ядат свинско и да употребяват алкохол.
Първоначално написано от inewton Не вярваш ли? Практика е повечето от младите (и не само) да ядат свинско и да употребяват алкохол. Защо да не вярвам. Жалко, но е така. А ти тоя мюсюлманин познаваш ли го ? Може да е бил мюсюлманин само на думи...
Първоначално написано от inewton В Пазарджик. В менюто си пишеше, че е свинско. За изкупление го накарах да каже 77 пъти Отче наш на арабски Да не живееш в пазарджишко.
Първоначално написано от defender Да не живееш в пазарджишко. Да, във Велинград. Да не си и ти от тук някъде?
Правила