Първоначално написано от
Meth
Благодаря.
Още от малък съм бил любопитен за много неща (сега също съм такъв) и когато искам да науча нещо - научавам го и то супер бързо.
Например, когато бях пети-шести клас Химията за седми клас я знаех по-добре от седмокласниците.
Просто изведнъж ми дойде един мерак към Исляма...четох Корана и разбрах, че тия писания няма как да са измислени от човек (първо си мислех, че няма нещо като Бог, че религиите са създадени за да управляват маса хора)...привързах се към религията...заливах с въпроси един много добре запознат с Исляма ходжа и изучих почти всички клонове на религията си.
Гледах видеа в Youtube как с прекрасен глас четяха Корана...и сърцето ми трепваше...(знаете ли как се чувства един истински мюсюлманин когато прочете в Корана айети като ''В такъв случай кои блага на Господаря си отхвърляте?'' ? Сякаш ти се забиват мънички иглички в сърцето...и искаш да изкрещиш ''Не! НЕ отричаме!''...и избухваш в плач. ) Та така де, тогава попаднах на видеата на Ахмет Дидат и разбрах, че Ислямът е доста погрешно разбран (може би и затова отворих тая тема)...и си казах, че трябва да направя така, че на всички да им е ясно що е то Ислям.