.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Та Бог го избира...какво божествено има в това ?
    хихи, щом казваш.

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    хихи, щом казваш.
    Няма нищо Божествено в Мохаммед, само защото е избран от Бог.
    Самият избор на Бог е Божествен, по простата причина, че избора го прави Бог, не че е нещо друго...

Мега фен
    Значи казваш, че все едно аз отивам да гласувам, обаче няма нищо мое в моя избор, следователно това, което съм избрал не е моя избор.

По същата логика, това, което е избрал аллах за пророк не е неговия избор. Ами тогава не вярвайте в него, че е пророк.

Значи казваш, че все едно аз отивам да гласувам, обаче няма нищо мое в моя избор, следователно това, което съм избрал не е моя избор.

По същата логика, това, което е избрал аллах за пророк не е неговия избор. Ами тогава не вярвайте в него, че е пророк.
    :facepalm:
    Това е изборът на Бог, а не на Мохаммед. Единственото което прави избора на Бог Божествен е това, че изборът е Божи.
    По твоята логика всичко е Божествено, понеже всички ние (и материалното и духовното) сме създадени посредством избора на Бог.

Хмм, щом всичко създадено от Бог е божествено (както каза ти) то тогава, не трябва да газим тревата, защото е божествена, не трябва да отсичаме дърветата, защото са божествени, не трябва да стъпрваме по земята, защото е божесвена, не трябва да колим животни, защото и те са божествени, не трябва да дишаме и въздуха, защото е божесвена...
    А трябва да почитаме тревата, дърветата, калта, животните...защото са божествени...
    Олелелееее...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Хмм, щом всичко създадено от Бог е божествено (както каза ти) то тогава, не трябва да газим тревата, защото е божествена, не трябва да отсичаме дърветата, защото са божествени, не трябва да стъпрваме по земята, защото е божесвена, не трябва да колим животни, защото и те са божествени, не трябва да дишаме и въздуха, защото е божесвена...
    А трябва да почитаме тревата, дърветата, калта, животните...защото са божествени...
    Олелелееее...
    Ми не, просто трябва да ги ползваме по предназначение за каквото са ни дадени от Бог, защото Бог е вложил в тях такъв замисъл.

Ние почитаме Божия замисъл в тях.

А щом във великия пророк няма нищо божествено, ми няма да го почитаме.
    Последно редактирано от defender : 09-21-2015 на 15:39

Ми не, просто трябва да ги ползваме по предназначение за каквото са ни дадени от Бог, защото Бог е вложил в тях такъв замисъл.

Ние почитаме Божия замисъл в тях.

Кажи ми, какво разбираш ти от думата ''божествен''.

Не ти ли стига това, че е създаден от Бог, пратен от Бог и следва пътя на Бог?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си