Да, отричам ги.
Я кажи къде в Корана пише, че музиката е забранена.
Кажи къде в Корана пише, че снимките са забранени.
Кажи къде в Корана пише, че жените не могат да излизат сами на улицата (в Корана е препоръчано да не стоят много навън, а да се занимават с домакинската работа).
За ИДИЛ да не говорим...те не са мюсюлмани, само такива изглеждат.
На теб ти казват ''Шериатът раздава права според Корана '' и ти вярваш...иди и се пообразовай малко за това какво пише в Корана и после иди да го сравяваш с ''Шериата'. '
Последно редактирано от Meth : 09-21-2015 на 16:27
Последно редактирано от defender : 09-21-2015 на 16:42
Току що призна че си лъжец и лицемер!
Корана малко ме интересува, аз не гледам теориите а фактите! Ти си тоя, за който корана е мерило за всичко! Ти отричаш това което се случва в ислямските държави! Ако не го отричаш, би ли го обяснил ако можеш?!
Хитлер и Сталин също не са масови убийци и военнопрестъпници - те само такива изглеждат!
Не искаш да говорим за ИДИЛ, защото така ти изнася, защото там пропагандата ти се срива с гръм и трясък!
Добре, като не искаш да говорим за ИДИЛ, хайде да говорим за Саудитска Арабия! Не ти стиска!
"Това което се случва в Афганистан, Сирия, Иран, Саудитска Арабия и т.н. не е вярно!" - Това ли се опитваш да ми кажеш?! А?
Искам да кажа, че Шериата не го изпълняват както трябва.
Коранът е начин на живот, а не политика.
За ИДИЛ мога да ти говоря до сутринта, само искай. Само да кажа, че ИДИЛ е жалък проект на враговете на Исляма.
Вярно е. Не го правят както трябва, според мен.
П.П.: Абе ти тъп ли си или на мен така ми се струва ?
Почни да четеш темата от началото.
Последно редактирано от Meth : 09-21-2015 на 17:41