.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    какъв окултизъм на фона на милиарди страдащи души?!, не само че никога не е помагал, но единствено е влошавал положението на човеците, дори и когато ужким е помагал, това е било за сметка на много по-голямо влошаване, хиляди човеци са били излекувани чрез окултизъм, хиляди са жънели успехи чрез съвети от окултизма, дори и в Библията е представен пример за това как хора са се лекували като се допитвали до друг бог, например акаронският бог "ваал-зевув", който е познат също и като "велзевул", обаче това изцеление всъщност не идва 100% от царството на сатана, защото реално то е причинителят на болестта, който може да спре да я причинява, а ако спре да я причинява, тогава ще дойде неминуемо изцеление, защото няма нищо друго между царството на Бог и царството на сатана, което би могло да попречи на оздравяването идващо от Бога, така че царството на сатана само по себе си не може да лекува, но би могло да оттегли болестта, а в такъв случай изцелението би било неминуемо, защото царството на Бог винаги функционира за да дава превъзходно здраве на човеците, така че сатанинското царство просто е могло да използва трик, сиреч причинителят на болестта просто е преставал да я причинява и така е идвало изцеление, така и царят охозия могъл да оздравее, но Илия попречил на това като възпрепятствувал пратените от царя да отидат да се допитат до акаронския бог "ваал-зевув", защото имали израилевия(истинския) Господ Бог, но предпочитали да се допитват до други богове, обаче (разпространението на) почитта към/поклонението пред/следването на такъв бог може да вплете човеците в пагубни последствия за тях, които да траят дълго, при това вечност след вечност, а особено вредно е такъв бог да измества Истинския, иначе другите богове(демоните) също могат да бъдат доста мъдри, и човеците, които ги следват/слушат - да жънат големи успехи за определено време, но после ще има съд...
    А какво означава това?

дори и да съм следвал/упражнявал/практикувал сатанински неща преди много години, това не означава, че още продължавам да го правя

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    А какво означава това?
    каквото е написано

да не би да търсиш оправдание/извинение за себе си?!, окултизмът е опасен не само за онези, които го практикуват, но и за околните - проклятието, което докарва е като невидима зараза за душата, която може да се вмъкне в живота на нищо неподозиращ човек, иначе що се отнася до мен, навремето докато още търсих истински(я) Бог в разни секти, от които бях вербуван, опитах разни техни практики и традиции, но после се покаях, защото и те (в крайна сметка) не предложиха истинско решение на проблемите, тъй като (се оказа че) дори и не търсиха такова, и дори бе фрапиращо, че традициите им са суетни, затова и престанах да ходя там, защото и те открито показаха, че пренебрегват/мразят брата/ближния си, пък и вече нямаше как да го направя след като срещнах Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог - оказа се че през цялото време Той е бил до мен, но аз не съм знаел как (по-точно) да вярвам в Него, а най-порочният кръг е онзи на сектантството, просто дори (обикновено) се вижда как хората там продължават отново и отново да следват онзи път, което не им донася пълна полза в истинския Господ Бог, каквато е представена в Библията, но въпреки това те пак си продължават да се въртят в онзи омагьосан кръг, мамени от разни заблуди, невидими "огнени езици" и системи на "тъмнината", и в крайна сметка никога не получават наградата, за която истинските Светии се борят докрай...
    Последно редактирано от npp : 09-22-2015 на 12:44

Мега фен
    а най-порочният кръг е онзи на сектантството, просто дори (обикновено) се вижда как хората там продължават отново и отново да следват онзи път, което не им донася пълна полза в истинския Господ Бог, каквато е представена в Библията, но въпреки това те пак си продължават да се въртят в онзи омагьосан кръг, мамени от разни заблуди, невидими "огнени езици"
    И сега, какво мислиш да предприемеш за да ги спасиш хората от "невидимите огнени езици", нали си свидетел и имаш мисия, а ние сме прости обикновени потребители.

Можеш да се пробваш по някое радио да свидетелстваш, да те видим колко време ще се задържиш в ефир или по-скоро ще те задържат. Но за съм почти убеден, че ще станеш новинарски хит.
    Последно редактирано от defender : 09-22-2015 на 14:07

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    И сега, какво мислиш да предприемеш за да ги спасиш хората от "невидимите огнени езици", нали си свидетел и имаш мисия, а ние сме прости обикновени потребители.

Можеш да се пробваш по някое радио да свидетелстваш, да те видим колко време ще се задържиш в ефир или по-скоро ще те задържат. Но за съм почти убеден, че ще станеш новинарски хит.
    то е въпрос на общи усилия, а не единствено на усилията само на една шепа хора, обаче нали вие обичате да се цепите и да кръшкате...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си