Първоначално написано от Meth най-непослушните и недисциплинираните да седят на първите чинове, а най-послушните сядат най-отзад... Значи исляма приема, че единия пол по дефоут са непослушни, а другия пол са послушните. Не ми харесва това човек.
Последно редактирано от defender : 09-23-2015 на 15:28
Първоначално написано от defender Значи исляма приема, че единия пол по дефоут са непослушни, а другия пол са послушните. Не ми харесва това човек. Еми,..и ти си мъж...и аз (по-точно момче в пубетета)...нали знаеш какви сме ние мъжете, хич да не се правим на ударени!
Първоначално написано от Meth Еми,..и ти си мъж...и аз (по-точно момче в пубетета)...нали знаеш какви сме ние мъжете, хич да не се правим на ударени! жените също си падат по мъжки дупета, хващаме ли бас. Даже веднъж една позната ме плесна по дупето, а после ми стана гадже.
Първоначално написано от defender жените също си падат по мъжки дупета, хващаме ли бас. Даже веднъж една позната ме плесна по дупето, а после ми стана гадже. Да, съгласен съм може и тях да ги кефи стегнато, спортно дупе...но работата не е в дупетата.
Правила