.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    некалъф, исляма се появява около 700 години по-късно, от отменянето на обрязването в християнството. Какъв бойкот, какви 5 лв.
    Kaлъф, не знам християнството да го е отменяло, но ако го е направило
    значи причината са били евреите, а не исляма, който също не знам
    кога се е появил.

Супер фен Аватара на Meth
    defender, защо държиш толкова много всичко да е на духовно ниво ? Вие - християните масово го правите. Физическото здраве също е толкова важно, колкото душевното.
    Обрязването се прави само и само за предпазване от болести (има си и други екстри, разбира се).

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    defender, защо държиш толкова много всичко да е на духовно ниво ? Вие - християните масово го правите. Физическото здраве също е толкова важно, колкото душевното.
    Обрязването се прави само и само за предпазване от болести (има си и други екстри, разбира се).
    Аз не знам някой да е умрял щото не е бил обрязан. А и не вярвам, че тялото на човека е създадено по природа, че да се нуждае от такова изкуствено обрязване, защото без него видиш ли нямало да е здраво.

В Стария Завет хората са го правели като завет между Авраам и Бог, като белег на Божия народ, а не защото тялото се нуждаело от него за да е здраво.

В Етиопия не са мюсюлмани, не са обрязани и какво, да не са умрели или да имат проблеми.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Аз не знам някой да е умрял щото не е бил обрязан. А и не вярвам, че тялото на човека е създадено по природа, че да се нуждае от такова изкуствено обрязване, защото без него видиш ли нямало да е здраво.

В Стария Завет хората са го правели като завет между Авраам и Бог, като белег на Божия народ, а не защото тялото се нуждаело от него за да е здраво.

В Етиопия не са мюсюлмани, не са обрязани и какво, да не са умрели или да имат проблеми.
    Знак за Завет с Бога, сигурно си вярваш. Какъв бог е Бог ако не може да разпознае тези, които вярват в него, а трябва да ги отбелязва със знаци.

В Етиопия пък жените се обрязват.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    В Етиопия пък жените се обрязват.
    Да премахвали са клитора на жената за да я поробят и подчинят, май в африка има още такива племена...

Исус също е бил обрязан.
    В Исляма обрязването не е задължително, а е останало като традиция.
    ''да не са умрели'' - евреите са си обрязвали децата дни след раждане, защото ако при тези условия онова нещо се инфектира, не се лекува и...знаеш какво следва...(така съм чувал, когато намеря източник на информация в интернет, ще го постна)

Мега фен
    Исус също е бил обрязан.
    Иисус е бил обрязан, защото Той като се е родил хората са живели още по Стария Завет, завета с обрязването на тялото.

завета с обрязването на тялото.
    Душата как можеш да я обрежеш ?

Мега фен
    Душата как можеш да я обрежеш ?
    като се бориш с лошите си мисли и дела, все едно се опитваш да ги отрежеш от себе си, те идват, предлагат ти лъжливо щастие за да ги приемеш, а ти им казваш не ви ща, не ви приемам, отрязвам ви от себе си. Нещо такова, в ума ти.
    Последно редактирано от defender : 09-25-2015 на 22:19

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си