Може би това се е правило за да може завета да се помни от следващите поколения.
Последно редактирано от defender : 09-25-2015 на 19:03
ДПС организирали масовото обрязване на циганчета в Омуртаг
„До момента масовите сюнети се извършват само в Турция, те са нарушаващи правата на децата“, изтъкна Енчев, който обърна внимание и на големия риск за здравето след подобни интервенции, а и за болката, която децата изпитват."
http://www.novini.bg/news/306959-%D0...%B0%D0%B3.html
Meth, а при вас има ли традиция от обрязаните кожички да се прави чорба? Познай как се нарича!
Веднъж дядо ми по време на комунизма минавал Турската граница и понеже го помислили за някакъв чужнец там шпионин, и той нямал документи за да докаже самолчността си,и там полцията не му вярвали че е от българските турци а щели да го убият. Но едн от по-старшите граничари казал, "Ако наистина е от българските турци ще е обрязан", и дядо ми е трябвало да си смъкне гащите че да си спаси кожата.
Иначе самия смисъл на обрязването е малко като този на лишаванет от свинско месо, да се избегнат болести.
Веднъж ледах по ТLC че някакъв мъж почти нямал чувствителност на пениса защото бил обрязан. Това вярно ли е? Обрязването намалява ли чувствтелнота на пениса, все пак този мъж не е могъл да стига до оргазм.
Исус също е бил обрязан.
В Исляма обрязването не е задължително, а е останало като традиция.
''да не са умрели'' - евреите са си обрязвали децата дни след раждане, защото ако при тези условия онова нещо се инфектира, не се лекува и...знаеш какво следва...(така съм чувал, когато намеря източник на информация в интернет, ще го постна)
Последно редактирано от defender : 09-25-2015 на 21:19
Последно редактирано от defender : 09-25-2015 на 21:27
ако човека не е жив, тогава ще го изядете ли, какво точно ви спира във вашата религия, да си хапнеш човешка мръвка.
В корана за прасе забрана има, за човек май няма.
ако приложим вашата логика за свинята, то човешкото е чисто, защото човека се храни с чиста храна, не с баркуш, така че......?
Последно редактирано от defender : 09-25-2015 на 21:38
Meth, а ако си хомосексуален, какво правиш? Това е нещо което не можеш да промениш. Дори да е неестестествено, не смятам че тези хора са заслужили да бъдат дискриминирани. А и освен това май наскоро папата беше признал гейовете или там приел, имаше някаква такава история...