Библията също не е била изменяна. Дай да видим нещо дето и било изменено. Първо покажи как го е пишело и после как е било изменено или си говорите ей така, защото някой ходжа така ви е казал.
Ми това че е написан в рими нищо не доказва, щом това да пишеш в рими е било божествена воля, защо тогава всички мюсюлмани не говорите и не пишете в рими, и така да общувате, ясно се вижда, че на практика това не е много естествено.
„Сътворихме Ние човека от подбрана глина, после го оставяме – частица сперма – на сигурно място, после от частицата сперма създаваме съсирек и създаваме късче като надъвкано месо, и от късчето създаваме кости, и покриваме костите с плът, после го оформяме в друго творение. Благословен е Аллах, Най-прекрасният Творец!” (Коран, 23: 12-14).
На това ли му викаш описани стадиите на ембрионално развитие, доказано векове по-късно, хехе.
Глина със сперма, която ставала съсирек – невероятно научно откритие или шльокавица от която човек може да си направи какви ли не изводи, каквито му се иска.
А и защо това да значи, че го е казал Бог, защо пък да не го е казал дявола, той също има доста познание.
Последно редактирано от defender : 10-07-2015 на 10:40
Тия научни работи са открити чак в 20-ти век, а Коранът ги разкрива много преди да бъдат открити от хората. Това са си факти, а не измислици.
За що му е на дявола да обединява хората ? Да забранява вредните за хората неща ? Или да ги кара да са възпитани и чистички - телом и духом ?
дявола може да прави на пръв вид много хубави неща, стига с това да ви държи далеч от истинската вяра. Исляма по-прилича на проект за възпиране на християнството, което се е разраснало доста тогава.
Както виждаш може и Корана да обединил арабите, но с цел да паразитира над християнството, да напада християнския свят, превзема Византия и Константинопол, където са много от корените на християнството, държи християнски народи в робство и много други.
Така, че дяволска работа ми се види, май, па нека уж и да обединявал и да сте били чистички телом.
Последно редактирано от defender : 10-07-2015 на 12:16
"от късчето създаваме кости, и покриваме костите с плът"
а, значи първо ембриона е само от кости и после аллях покривал костите с плът.
аз не съм чувал, че първо ембриона е само от кости. В корема на майката да стои само някакво скелетно образование без плът, и после скелета се покривал с плът, стига бе.
тва са махленски приказки на някакъв селски всезнайко ("лекар") от средновековието, нищо божествено.
Последно редактирано от defender : 10-07-2015 на 10:51