Не знам доколко това, което проповядвате е истина, не знам дали е валидно спрямо посланията в Библията, но това няма значение за мен. Интерпретацията ви е логически издържана, което си пролича в това че не се затруднихте да ми отговорите, макар началната точка да е ирационална. А всъщност ако приемем че любовта към ближния, а не непременно вярата, е отправната точка то това е достатъчно рационално. Посланието е разумно, дори и за невярващите. Мерси за отговора нпп.
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 11-05-2015 на 20:20
как е възможно един и същи човек хем да вярва в и да свидетелствува Словото на истинския Господ Бог бидейки Негов свидетел, хем да е сатанист?! - никога не е имало такъв човек, нито някога ще има, ако се върнеш към първите постове на докторчето, ще видиш, че на доста места мнението ни се разминава, той говореше за нещо като животно яздещо свръх животно и въобще азове...
.... и това идва от уж нерадикален европейски мюсюлманин. Представете си същата доза краен идиотизъм, само че ако беше радикален. Ето затова трябва исляма да се изкорени от Европа. Никоя религия не е съвместима с рационалното мислене, но поне истинското християнство в Европа умря отдавна, а днешните християни са сведени до полит-коректни мишки, поредната група със специални интереси, която лесно може да се манипулира. Но ислямските ценности са несъвместими със западната система, което е точно причината Израел да разпали целия тоз конфликт.
Знаехте ли, че този който е превеждал Корана на български - Цветан Теофанов е станал мюсюлманин ?
(макар, че в превода на някои места има грешки)
Чудно, как така всеки който вземе да чете тая книга става мюсюлманин.
Последно редактирано от Meth : 11-21-2015 на 15:05