.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Мега фен Аватара на LoadRunner
    никой здравомислещ човек не може да го разбере това
    развитите нации и хора не вярват в религии, тия хора и цялата им религия е на много ниско ниво
    цялата история го доказва, мюсюлманите нищо значимо за човечеството не са постигнали освен да заселват земята с безполезни хуманоиди на които им е достатъчно да живеят в пръст, кал и палатки
    а тия камъни много бутафорни ми изглеждат и ко прай във фейсбук тоя клип

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    развитите нации и хора не вярват в религии, тия хора и цялата им религия е на много ниско ниво
    цялата история го доказва, мюсюлманите нищо значимо за човечеството не са постигнали освен да заселват земята с безполезни хуманоиди на които им е достатъчно да живеят в пръст, кал и палатки
    а тия камъни много бутафорни ми изглеждат и ко прай във фейсбук тоя клип
    Когато Европа е тънела в мрак, арабите са се развивали много по-добре, изобщо всички клонове на науката са били значително развити.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Когато Европа е тънела в мрак, арабите са се развивали много по-добре, изобщо всички клонове на науката са били значително развити.
    ето виждаш ли
    религията ги е спънала
    мозъците им са престанали да се развиват, достигнали са пълния си потенциал още през средновековието или там когато са спрели да мислят

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    не помня да съм чувал по онова време арабите да са били създали империя по-велика от Рим или по-развита културно.

Но това което знам е че по време на османското нашествие на балканите, с него са дошли и развитото научно и културно племе на "циганите".

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    развитите нации и хора не вярват в религии
    Току що един здравомислещ, развит човек се подигра с религиозните ми чувства и ме накара да се чувствам нищожество, втора ръка човек.

Иначе ти от коя цивилизация идеш уважаеми, многоразвит пришълецо?
    Последно редактирано от defender : 11-25-2015 на 11:33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си