Тук трябва да спомена и така наречените "флатъртовци" (те смятат, че Земята е плоска), които ще бъде пресилено да нарека християни, но принадлежат към Западната цивилизация. Разликата е, че те поне се опитват да се обосноват с научни "доказателства", докато множеството мюсюлмани са се забили в Корана и не вярват на нищо друго. А наричат християните "хора на Книгата". Лицемери!
Последно редактирано от inewton : 11-26-2015 на 18:24 Причина: Правописни грешки
''Satan 666'' ко е туй на профилната ти бе defender...и ти ли бе, душо ?
хахахахахахаааааахахахаха хахахахах
не могааааааа
щше умра честно
сега ги разбирам американците, и пак казва че на тия неандерталци трябва да им се отнеме всичкия петрол и всичко материално което всъщност им е дадено от западняците, тоя маймун кога ли щеше да види ролекс, очила и чиста стая ако не бяха гадните западняци със "техните теории за света, земята, законите на физиката и т. н. т."
и да бъдат принудени да са роби, и да работят като хамали денонощно
на този маймун който вярва че слънцето се върти около земята единствения му проблем е че се е родил върху петрол, иначе едва ли щеше да говори по микрофон и да стои на маса в чисти дрехи
той само не каза как аллах е предоставил телевизора ама предполагам че е в някое от следващите му интервюта
чудно ми е какви ли предмети учат децата им в училище
Последно редактирано от defender : 11-27-2015 на 20:32
не е за учудване, че дифендърчо си пада сатанист, той и си се държеше като такъв през цялото време
^ така е като не каза и една молитва, като те помолихме да напишеш една. Ей на сега. Сега какво ще кажеш да онзи, че не си вършиш работата. Той за какво ти се яви и те съживява няколко хиляди пъти, напразно ли?
напиши една молитва и нии хора да станем, гавриш се с нас май?
Последно редактирано от defender : 11-27-2015 на 20:45
няма такова нещо, или си вярващ или не си, не може да вярваш свободно избираемо, това пак клони към неадекватност
тия 2 неща са несъвместими
ако ти си нещо такова, то по-скоро си пасивен вярващ, много хора са такива, те са ми малко неутрални понеже нито са задълбавали да четата библията нито са задълбавали в инженеринг, наука и такива неща
не ми се обяснявай сега колко си учил и кво си щото най-вероятно си ученик и тук спора приключва, т.е. не знаеш нищо
доста съм убеден че почти няма учени които да вярват в богове и особено физиците
ти разбираш ли че тая книга библията е божествена, бог е писал с ръката на някой човек, нали знаеш че щом е така значи всичко трябва да го приемеш за истина
но дори и една грешна и нелепа думичка, изречение, заключение да има в тая книга то прави цялата книга фалшива защото няма как бог да пише глупости и да си измисля, камоли да те лъже
нали така
т.е. не може да вярваш на едно, на друго да си правиш свои интерпретации а на трето да не вярваш, нали се сещаш колко си вярващ тогава?
вярващ е тоя човек от клипа, другото е дървена философщина, и неразбиране на някои неща които даже още не са открити, ама имай малко търпение
след 1000години няма вече да има вярващи, и историята го доказва
Последно редактирано от LoadRunner : 11-27-2015 на 21:34
Напълно погрешно схващане. Не само Библията, а всички свещени книги подлежат на интерпретация, тълкуват се. Каква е иначе тая вяра без мисъл? Тогава ставаш като тоя от клипа- фанатик.
А да не говорим, че Библията в днешния си вариант е много вероятно да не е първоначалната версия.
всеки сам избира кво да прави със живота си и кога да прогледне, вярващите остават слепи за цял живот
математиката е наука също на следствие, доказателство и заключение но според мен тя е пасивна наука, сухарска
специално математиците не могат да правят Неща, чувството е друго когато си учил нещо специфично, завършваш и работиш и на база тия специфични формули и доказателства които си учил от учебници после ти създаваш неща които можеш да видиш и пипнеш
такива науки са почти всички инженерни, строителни, машинни, космонавтика,роботика и тнт
всички тия хора правят неща и ще продължават да правят такива които никога не си си представял че могат да бъдат направени или открити, е такива хора които сами създават неща няма как да вярват в измислени неща
И с какво това противоречи на Библията.
Или пък къде религията е забранила да бъдеш инженер, космонавт, строител и да създаваш нещо.
Изобщо какво точно искаш да ни кажеш с това и защо го противопоставяш на религията.
Когато започнат да ти се привиждат проблеми, там дето няма проблеми, мисля, че имаш проблем.
Последно редактирано от defender : 11-27-2015 на 21:52
аз ти казвам че ти си дървен философ, аз ти говоря малко по-глобално ти ми задълбаваш в теорията на струните и как 3 от 10 математичци били вярващи, и що било така и настояваш някой да ти обясни що 3 от 10 математици са вярващи
ко искаш да ти кажа, ми ако бяха мои клонинги нямаше да са вярващи