.
Отговор в тема
Страница 181 от 204 ПървиПърви ... 81131171177178179180181182183184185191 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 501 до 4 525 от общо 5085

Тема: Ислям

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    ^ А знаеш ли, че благодарение на някои от тези "изкуфели" старци сега ти ползваш компютър.
    нямах предвид старците, а самите снимки като уловен кадър, все са в някакви изкуфели пози

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Когато Европа е тънела в мрак, арабите са се развивали много по-добре, изобщо всички клонове на науката са били значително развити.
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    А към днешна дата?
    Ето как се "развиват" днес:

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Добре де, в Корана се казва, че този който убие човек (без да има основателна причина) все едно е убил всички хора на света. Как си обясняваш това ?
    Немюсюлманите влизат ли в категорията "хора"? Според твоя любим коран - явно не!
    Те убиват "неверниците" защото не вярват в Аллах. Каква по- основателна причина от това искаш?

А това, че земята е кръгла и колко е голяма е известно от Ератостен насам !

Град
    Sedes Sancti Petri
    А това, че земята е кръгла и колко е голяма е известно от Ератостен насам !
    Тук трябва да спомена и така наречените "флатъртовци" (те смятат, че Земята е плоска), които ще бъде пресилено да нарека християни, но принадлежат към Западната цивилизация. Разликата е, че те поне се опитват да се обосноват с научни "доказателства", докато множеството мюсюлмани са се забили в Корана и не вярват на нищо друго. А наричат християните "хора на Книгата". Лицемери!
    Последно редактирано от inewton : 11-26-2015 на 18:24 Причина: Правописни грешки

Супер фен Аватара на Meth
    Немюсюлманите влизат ли в категорията "хора"? Според твоя любим коран - явно не!
    Атеистите влизат в категория ''нехора'', не невярващите.

''Satan 666'' ко е туй на профилната ти бе defender...и ти ли бе, душо ?

Мега фен Аватара на LoadRunner
    хахахахахахаааааахахахаха хахахахах
    не могааааааа
    щше умра честно
    сега ги разбирам американците, и пак казва че на тия неандерталци трябва да им се отнеме всичкия петрол и всичко материално което всъщност им е дадено от западняците, тоя маймун кога ли щеше да види ролекс, очила и чиста стая ако не бяха гадните западняци със "техните теории за света, земята, законите на физиката и т. н. т."
    и да бъдат принудени да са роби, и да работят като хамали денонощно
    на този маймун който вярва че слънцето се върти около земята единствения му проблем е че се е родил върху петрол, иначе едва ли щеше да говори по микрофон и да стои на маса в чисти дрехи
    той само не каза как аллах е предоставил телевизора ама предполагам че е в някое от следващите му интервюта
    чудно ми е какви ли предмети учат децата им в училище

Е аз като ви казвам, че са тъпи...

Град
    Sedes Sancti Petri
    Е аз като ви казвам, че са тъпи...
    Аз знам, че са тъпи. Въпросът е там, че това, което казва е коранско, нищо, че е погрешно.

Мега фен
    ''Satan 666'' ко е туй на профилната ти бе defender...и ти ли бе, душо ?
    абе гледам, във форума, само херувими, избраници, праведници и истински светии (някой дори в множество число), па си викам, дай малко да възстановим баланса.

Иначе в Корана какво пише за 666?

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    абе гледам, във форума, само херувими, избраници, праведници и истински светии (някой дори в множество число), па си викам, дай малко да възстановим баланса.

Иначе в Корана какво пише за 666?
    аз имаше да ти отговарям в някаква друга тема ама забравих къде беше
    ама искам да ти кажа че всеки който ми каже че е вярващ в мен възниква същото чувство което почувствах след като изгледах клипчето на нютона
    сам ще си направиш заключенията

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    сам ще си направиш заключенията
    искаш да кажеш, че следващата ми профилна снимка трябва да е на див селянин, каруцар, надул чалгата, че да го чуват в съседното село.

тва ли трябваше да ми е извода

Мега фен
    ама искам да ти кажа че всеки който ми каже че е вярващ в мен възниква същото чувство което почувствах след като изгледах клипчето на нютона
    Човече, представяш ли си да се запознаеш с хубаво, интелигентно момиче, да се влюбиш в нея, и тя в последния момент да ти каже че е вярваща, какво ще направиш, ще й пуснеш клипа на нютона и ще й кажеш същото, като на мене ли.
    Последно редактирано от defender : 11-27-2015 на 20:32

Мега фен
    не е за учудване, че дифендърчо си пада сатанист, той и си се държеше като такъв през цялото време

Мега фен
    ^ така е като не каза и една молитва, като те помолихме да напишеш една. Ей на сега. Сега какво ще кажеш да онзи, че не си вършиш работата. Той за какво ти се яви и те съживява няколко хиляди пъти, напразно ли?

напиши една молитва и нии хора да станем, гавриш се с нас май?
    Последно редактирано от defender : 11-27-2015 на 20:45

Град
    Sedes Sancti Petri
    аз имаше да ти отговарям в някаква друга тема ама забравих къде беше
    Вярващ не означава задължително фанатик като тоя от клипчето на Нютона или като npp.
    Вярващият може да приема и науката, и религията едновременно.

науката, и религията едновременно.
    няма такова нещо, или си вярващ или не си, не може да вярваш свободно избираемо, това пак клони към неадекватност
    тия 2 неща са несъвместими
    ако ти си нещо такова, то по-скоро си пасивен вярващ, много хора са такива, те са ми малко неутрални понеже нито са задълбавали да четата библията нито са задълбавали в инженеринг, наука и такива неща
    не ми се обяснявай сега колко си учил и кво си щото най-вероятно си ученик и тук спора приключва, т.е. не знаеш нищо
    доста съм убеден че почти няма учени които да вярват в богове и особено физиците

Град
    Sedes Sancti Petri
    няма такова нещо, или си вярващ или не си, не може да вярваш свободно избираемо, това пак клони към неадекватност
    тия 2 неща са несъвместими
    ако ти си нещо такова, то по-скоро си пасивен вярващ, много хора са такива, те са ми малко неутрални понеже нито са задълбавали да четата библията нито са задълбавали в инженеринг, наука и такива неща
    не ми се обяснявай сега колко си учил и кво си щото най-вероятно си ученик и тук спора приключва, т.е. не знаеш нищо
    доста съм убеден че почти няма учени които да вярват в богове и особено физиците
    Ами не ,не съм ученик. А иначе това, което казваш за "пасивната" (както ти я наричаш) вяра е горе- долу така. Физиците вярващи наистина са рядкост, но мнозинството математици са вярващи. Те не са ли учени според теб?

ти разбираш ли че тая книга библията е божествена, бог е писал с ръката на някой човек, нали знаеш че щом е така значи всичко трябва да го приемеш за истина
    но дори и една грешна и нелепа думичка, изречение, заключение да има в тая книга то прави цялата книга фалшива защото няма как бог да пише глупости и да си измисля, камоли да те лъже
    нали така
    т.е. не може да вярваш на едно, на друго да си правиш свои интерпретации а на трето да не вярваш, нали се сещаш колко си вярващ тогава?
    вярващ е тоя човек от клипа, другото е дървена философщина, и неразбиране на някои неща които даже още не са открити, ама имай малко търпение
    след 1000години няма вече да има вярващи, и историята го доказва
    Последно редактирано от LoadRunner : 11-27-2015 на 21:34

Град
    Sedes Sancti Petri
    т.е. не може да вярваш на едно, на друго да си правиш свои интерпретации а на трето да не вярваш, нали се сещаш колко си вярващ тогава?
    Напълно погрешно схващане. Не само Библията, а всички свещени книги подлежат на интерпретация, тълкуват се. Каква е иначе тая вяра без мисъл? Тогава ставаш като тоя от клипа- фанатик.

А да не говорим, че Библията в днешния си вариант е много вероятно да не е първоначалната версия.

Ами не ,не съм ученик. А иначе това, което казваш за "пасивната" (както ти я наричаш) вяра е горе- долу така. Физиците вярващи наистина са рядкост, но мнозинството математици са вярващи. Те не са ли учени според теб?
    всеки сам избира кво да прави със живота си и кога да прогледне, вярващите остават слепи за цял живот
    математиката е наука също на следствие, доказателство и заключение но според мен тя е пасивна наука, сухарска
    специално математиците не могат да правят Неща, чувството е друго когато си учил нещо специфично, завършваш и работиш и на база тия специфични формули и доказателства които си учил от учебници после ти създаваш неща които можеш да видиш и пипнеш
    такива науки са почти всички инженерни, строителни, машинни, космонавтика,роботика и тнт
    всички тия хора правят неща и ще продължават да правят такива които никога не си си представял че могат да бъдат направени или открити, е такива хора които сами създават неща няма как да вярват в измислени неща

Мега фен
    такива науки са почти всички инженерни, строителни, машинни, космонавтика,роботика и тнт
    И с какво това противоречи на Библията.
    Или пък къде религията е забранила да бъдеш инженер, космонавт, строител и да създаваш нещо.

Изобщо какво точно искаш да ни кажеш с това и защо го противопоставяш на религията.

Когато започнат да ти се привиждат проблеми, там дето няма проблеми, мисля, че имаш проблем.
    Последно редактирано от defender : 11-27-2015 на 21:52

Град
    Sedes Sancti Petri
    после ти създаваш неща които можеш да видиш и пипнеш
    Добре, да речем, че си физик- теоретик. Работиш върху Теория на струните, ОТО или физика на високите енергии. Може да направиш грандиозно откритие, да получиш Нобелова награда. Но не си създал нищо, което можеш да видиш или пипнеш.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    И с какво това противоречи на Библията.
    Или пък къде религията е забранила да бъдеш инженер, космонавт, строител и да създаваш нещо.

Изобщо какво точно искаш да ни кажеш с това и защо го противопоставяш на религията.

Когато започнат да ти се привиждат проблеми, там дето няма проблеми, мисля, че имаш проблем.
    няма никва логика в това да ходиш по вода ве момче или да разделяш морето

Добре, да речем, че си физик- теоретик. Работиш върху Теория на струните, ОТО или физика на високите енергии. Може да направиш грандиозно откритие, да получиш Нобелова награда. Но не си създал нищо, което можеш да видиш или пипнеш.
    аз ти казвам че ти си дървен философ, аз ти говоря малко по-глобално ти ми задълбаваш в теорията на струните и как 3 от 10 математичци били вярващи, и що било така и настояваш някой да ти обясни що 3 от 10 математици са вярващи
    ко искаш да ти кажа, ми ако бяха мои клонинги нямаше да са вярващи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си