Ми какво като е сатан, защо трябва да му предавам някакво специално уважение за това, че бил сатан?
И какво сега, ти на аватара като нямаш сатан и ти е леко на душата ли, пък като видиш буквите сатан на някой на аватара или блузката и се сковаваш и го заобикаляш от 200 метра ли? Много странно поведение, войната на блузките, надписите, картинките и аватарите братче.
многозле.ком
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Д Е К Л А Р А Ц И Я
Fratres et sorores carissimi, миряни и мои фенове. Аз смиреният Божи раб inewton, защитник на Христа, Светата Майка- Църквата, Светото писание, Бог и доброто след дълги размисли, които продължиха може би около 2- 3 години и подтикнат от грешките, които допуснаха много вярващи (от висшите духовници през монасите до обикновените миряни) официално се оттеглям от лоното на вярата и Църквата и се отдавам изцяло на другите си занимания. Нека Бог за последно прости греховете ми!
inewton
загорели ли сте в навечерието на третата световна :Д
Последно редактирано от defender : 11-28-2015 на 14:40
"сатанинското" ще е поведението на антихриста, а не числото. Числото е просто информация.
Даже числото е дадено като информация в наша помощ.
баба Ванга е познала много работи, има документирани филми и книги, цял народ се е изливал при нея.
За Сирия позна. (наще още преди 15 години са я били слушали за Сирия.
А кой слагаше провокативни картинки, гифчета и въдички? Поне да го беше казал някой друг.
https://i.ytimg.com/vi/NSrljn3B9i8/maxresdefault.jpg
Познато ли ти е?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.