.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    А аз съм тайното жиголо на трите ви годеници :Д
    Ще ни обясниш ли как точно преминава една твоя вечер с някоя от тях?

Примерно в седем я вземаш с колелото от вас, като тя се вози на рамката (при -5, демек зима е).
    После я водиш в китайски ресторант и ядете зелИ с ориз и ти вече на втората филия хляб, коята нетактично плющиш и сърбаш от чашата си с кока кола менте (от тия по 1 лев, 3 литра) й казваш: "искаш ли да праЙм един див сиекс". Тя моментално превъзбудена от твоя чар и интонацията на гласа, с който и предлагаш ласка, кимва одобрително с глава, след което ставате от масата и тя плаща сметката, защото както каза, ти си жиголото все пак.

Нещо такова ли?
    Последно редактирано от defender : 12-02-2015 на 11:47

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението

Примерно в седем я вземаш с колелото от вас, като тя се вози на рамката (при -5, демек зима е).
    После я водиш в китайски ресторант и ядете зелИ с ориз и ти вече на втората филия хляб, коята нетактично плющиш и сърбаш от чашата си с кока кола менте (от тия по 1 лев, 3 литра) й казваш: "искаш ли да праЙм един див сиекс". Тя моментално превъзбудена от твоя чар и интонацията на гласа, с който и предлагаш ласка, кимва одобрително с глава, след което ставате от масата и тя плаща сметката, защото както каза, ти си жиголото все пак.

Нещо такова ли?
    е, бизнес тайна е, не може всички да знаят :Д

действа се различно, според времето и модата.

ето например дриймъра с дриймърката ще издам, че възбудителния процес е много тайнствен, като от кутията на Пандора е, секса е на свръх духовно ниво, така гледаме в бъдещето и си правим магии, говорим си за ислям, махам й забратката нежно и така.

Лиора й подарих малко сърнешко месце за вечеря (мой улов) гледахме старата касета на унуй бамби сърнето и тнт бе :Д

и без пари ста, аз нали съм гаден комунист, социално взимам, дарения правя

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    е, бизнес тайна е, не може всички да знаят :Д

действа се различно, според времето и модата.

ето например дриймъра с дриймърката ще издам, че възбудителния процес е много тайнствен, като от кутията на Пандора е, секса е на свръх духовно ниво, така гледаме в бъдещето и си правим магии, говорим си за ислям, махам й забратката нежно и така.

Лиора й подарих малко сърнешко месце за вечеря (мой улов) гледахме старата касета на унуй бамби сърнето и тнт бе :Д

и без пари ста, аз нали съм гаден комунист, социално взимам, дарения правя
    otwori mi pandorowata kutiq da widi6 kwi beli iwici 6ti izsko4at i nalepqt po koroziqta, korabisimo

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението

Нещо такова ли?
    Не се бях смял така от много време.

Не знаех, че можеш и да си забавен.

Жалкото е, че много момичета наистина биха се навили.
    Последно редактирано от inewton : 12-02-2015 на 18:41

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си