Първоначално написано от inewton Знам, но съм й обещал да не ги опевестявам публично. Питай нея, но едва ли ще ти каже. Тя дори когато я разкрият не си признава. Нали така дрийми??? hwa6ta te psihozata, driimi :
Първоначално написано от Meth Май не. Видях предложението ти да ме почерпиш. На свинското ще откажа, но за алкохола съм навит. Ама ти си бил един много лицемерен мюсюлманин ! Първоначално написано от inewton Ами идвай! То всъщност и аз ще откажа свинското. Пости са все пак. Може да са пости и да съм християнин, но да спра свинското дори временно е твърде голяма жертва за мен !
Първоначално написано от Грозния Може да са пости и да съм християнин, но да спра свинското дори временно е твърде голяма жертва за мен ! Свиква се. Ако родителите ти са религиозни и от малък ти се е налагало да постиш…
Първоначално написано от inewton Свиква се. Ако родителите ти са религиозни и от малък ти се е налагало да постиш… Слава Богу, не ми се е налагало и не са ме карали . Ако това беше станало, щях да съм умрял много отдавна .
Първоначално написано от Грозния Слава Богу, не ми се е налагало и не са ме карали . Ако това беше станало, щях да съм умрял много отдавна . kwo stawa we smotan
Първоначално написано от Грозния Ама ти си бил един много лицемерен мюсюлманин ! Може да са пости и да съм християнин, но да спра свинското дори временно е твърде голяма жертва за мен ! brat , "smotaniq" 6te6e po- wyrwejen nick da ti e, otkolkoto "grozniq"
Първоначално написано от espada hwa6ta te psihozata, driimi : С теб бях дотук. Няма да се мъча да те убеждавам, че не съм dreamwalker.
Първоначално написано от inewton С теб бях дотук. Няма да се мъча да те убеждавам, че не съм dreamwalker. 6tot znae6, 4e ne si sposobna, zatowa
Първоначално написано от espada 6tot znae6, 4e ne si sposobna, zatowa Хахахахаха Браво на Грозния, докладва те.
Първоначално написано от inewton Хахахахаха Браво на Грозния, докладва те. D hahahahahaa, na teb li me dokladwa, dreamy nakoladiha li me
Правила