"Много хора ще се засегнат от това, което ще кажа, а то е, че най-големият терорист е Аллах от Корана. Дори и най-бруталният ислямист има някакво минимално чувство за морал, по-добро от това на своя бог. Изправили сме се срещу един престъпник, който е сял смърт през последните 1400 години и моята война е срещу него, моят Господ Исус Христос воюва срещу него. Да, те могат да убият тялото ми, но могат ли да убият душата ми, вярата ми, която споделих с вас? Едва ли..."
Мосаб Хасан - бивш президент на ислямското младежко движение в Палестина и син на шейх Хасан Юсеф - един от създателите на терористичната групировка "Хамас" (във видеото по-долу)
https://www.youtube.com/watch?v=2Iweho6o38Q
"И ги убивайте там, където ги сварите, и ги прогонете оттам, откъдето и те ви прогониха! Да заблуждаваш е по-тежко, отколкото да убиваш." ("Коранът", Сура 2:191)
“Не вземай за приятели юдеи и християни… Коли идолопоклонниците (немюсюлманите), където и да ги намериш… Побеждавай ги и приготвяй за всеки един от тях засада.” ("Коранът", Сура 5:51; 9:5)
Не ме разбирайте погрешно - не насаждам омраза срещу мюсюлманите. Това, че се демаскира в подобни свидетелства ужасното зло, което е вилняло, вилнее и ще продължава да сее дори още повече смърт чрез исляма, е съвсем различно нещо. И аз лично смятам, че ние сме длъжни да го правим като християни, понеже блудкавата какафония на мултикултурализма с нейните претенции да обединява "различните пътища към Бога" вече е проглушила ушите на сума ти народ. Хорът на либералистите отдавна е част от цялата тая оркестрация и наистина цели маси от хора биват подвеждани. Нали виждаме, че все-повече Европа отстъпва от християнството и се продава на цената на петродоларите. Ислямистките банки и техните емисари с антихристиянски и антиционистки възгледи и поведение заграбват с алчна ръка огромни парцели от икономиката, бизнеса, политиката и културата ни, само и само един ден да ни поставят на колене. На мода сега са нашествениците, които се представят за бежанци (а се оказва, че много малка част са такива - и за тях ние наистина трябва да сме закрила от бедствието на войната; само дето няма как точно да ги идентифицираме, което ни прави "полезни идиоти", нали?).
Така или иначе, май наивният светски либерализъм на Европа ни превръща в къщичката на козленцата, които отварят вратата на вълка, мислейки, че той ме-ека, а не търси плячка, която да стрие между зъбите си. Ислямът се задавя само от поглъщане на всичко чуждо нему, но пак никога няма да му е достатъчно. Той не се адаптира, не се цивилизова, не се европеизира. Той е култ към смъртта и към издевателствата, неистова омраза е към свободата и към живота. Искат го за работна ръка, но тая ръка е привикнала единствено да коли с ножа. Тя не гали дечицата, а от малки ги превръща в убийци. Слепи ли сте за хилядите им пропагандистки клипове за това? Те си отглеждат деца-бомби, а ние искаме да ги обезвредим с меките китки на левичарския си интеграцизионизъм. Колко си жалка в момента, Европо! Хем безплодна и в демографски срив, хем изтръгваща се все повече от корените си християнски. Идолопоклоническа. Сребролюбива. Ооо! - но никога няма да си признаеш, че си се извратила като блудница от пра-пра-стари времена. Напротив. Превъзнасяш се на тема "човешки права" и за други ала-бализми. Да, това, което навремето ислямът е завладявал с ятаганите и боздуганите си, той вече е способен да си го напазарува от отстъпниците-християни. Отделно и ние като данъкоплатци му изплащаме помощи, които са нещо като джезие и като спонсорство на шариата му. Защото целта си той никога няма да промени. А тя е свързана със световната му хегемония и с нищо... нищо по-малко...
Явно е, че финансирането на шариата - тази демонична и тотално поробваща битието на цели народи доктрина, гримирана за световната сцена като религия - явно точно то е създало ислямисткия Франкенщайн и подхранва неговия терористичен бяс. А доколкото си спомням, сумата му към момента възлиза на около един трилион долара. Така че Западът, Русия и Турция само си играят май на „стражари и апаши“, атакувайки Ислямска държава, макар да е ясно, че нейната унищожителна пандемия по лицето на земята трябва с всички възможни средства да бъде възпряна. Но какво от това, ако западните ни политици, индустриалци и банкери не прекратят поклоненията си в Меката на петро-Мамона? След Ал-Каида и ИДИЛ ще дойдат други, още по-свирепи...
„Не можете да служите на Бога и на Мамона!“ - каза за такива Господ Исус Христос.
Нямам нищо против Библията, Joe An, но както виждаш във видеото, и във Библията има много ...нака да се каже... стряскащи пасажи.
О, да, в Стария завет определено има. Обаче точно затова сега, в диспенсацията на Христовото спасение, той никога не може да се разбере, без това спасение да се приеме с покаяние и от дълбочината на цялото ни сърце. Само покаялият се грешник има шанс поне донякъде да прозре целокупният Божествен план за изкупление на човечеството и да осъзнае дълбочината на трагедиите, в които то се е въвличало и продължава сякаш с още по-безумна сила. Да, във времената на Закона наказанията за престъпленията на ония хора също са били сурови и така Бог е демонстрирал за всичките векове напред своята същност на справедлив Съдия. А самият Закон трябваше да ни научи кое е грешно и кое е правилно, кое се благославя от Бог и кое е подлежало на падение, разтление и проклятие. Като покаже на грешния човек, че той сам не може да изпълни моралния стандарт на своя Творец и че има нужда от помощ свише. И точно това е Евангелието („добрата вест“). Че Исус понесе нашето наказание на кръста, за да ни откупи от егото ни, от греха ни и от тоя саморазрушаващ се отвътре свят.
Така че да се превръщат святостта и самопожертвувателността на Исус и политико-религиозното лукавство на Мохамед просто в два различни пътя към Небето е приказка, която даже и Шехерезада не може да измисли.
Ооо, на мен тя даже ми звучи би-брутално!...