Човека ясно ти каза, да правиш разлика между стар и нов завет, цитатите в този експеримент са от стария завет.
Стария завет не е християнство, а в тоя експеримент нещата са направени и представени по много подъл начин за един не чак толкова запознат с материята човек, може би умишлено.
И ей на, във фейса това тръгна като лавина.
Между Стария завет и Корана има прилики, защото все пак исляма произлиза от същия корен.
Последно редактирано от defender : 12-17-2015 на 17:43
^ Под "прост" не визирам теб, а говорих изобщо, да не вземеш пък сега да се обидиш, много добре знаеш, че ме кефиш и съм го показвал.
http://www.aljazeera.com/indepth/fea...102939544.html
Тия ал джазира колко са гнусниии ...
за съжаление човешката(666) религия(т.е. религията, която не е напълно съобразена с Правдата на Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог) може да бъде под всякакви форми, дори и под формата на християнство, затова дори и християни са вършили нечистота/неправда, защото и е имало немалко такива, които не са следвали вярно учението на истинския Господ Исус Христос, но са се заблуждавали в разни неща, обаче оригиналът е представен в библейските писания, но най-вече в онези на Новия Завет
Малко черен хумор:
Въпрос: Какво е имало преди Големия взрив?
Отговор: Големият "Аллах акбар"!
Нищо не разбирате от Ислям (някои).
Хубаво беше - дискутирахме, спорихме, обиждахме се...но взе че ми стана скучно в тоя форум и в крайна сметка ще си тръгвам. Е, може от време на време да влизам тук, да видя к'ви ги ръсите и да ви поправям...а и да не го правя, знайте, че ще ви следя и ще знам какво се случва, ще ви наблюдавам.
Запомнете ме с добро...сбогом!
П.П: Не ви бива в правенето на фейк профили.
Прочетох го, наистина е гнусно, сякаш искат нарочно да насъскат цяла Европа срещу нас, но... не мислиш ли че е вярно?
Мисля че полицаите в България нямат никакво отношение към бежанците защото по принцип си мразят мюсюлманите, а иначе на Европа й е много лесно да критикува тази омраза, тъй като не е била под турско робство за векове.
Да, знам и съм напълно съгласна с теб, че религията не значи да се молиш по N пъти на ден, и от това какви празници празнуваш. И да, не съм експерт по Библията, но съм била в повечето европейски страни и категорично мога да кажа че 90% от новата генерация са атеисти, най-вече атеистки семейства.
Много добро решение, младежо.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.