И форума остана само с спомените ни като умрял.
Тук вече всички сме спецове по исляма, човече. В исляма има толкова недоразумения, колкото християски секти има в САЩ, около 2000.
Но разликата е, че нито една християнска секта не толерира насилието, за разлика от исляма, където джихада, тероризма и насилието са масово явление. А в някои ислямски държави са и държавна политика, и обществен закон, като най-малки провинения се наказват със смърт и камшици. За разлика от исляма, такава християнска държава няма.
ПП: Също приятно ще ми ако останеш във форума, защото си приятен събеседник, който има какво стойностно да каже.
Така, че седи тука, имаш мисионерска мисия от Аллях да проповядваш Корана на "неверениците", хич и не мисли да се скатаваш.
Аз като ида в ислямския ад, ше кажа на аллях че Метх е виновен, щото е избягал от страх от неверниците, а не е проповядвал.
Последно редактирано от defender : 12-19-2015 на 12:38
Добре човек, аз не мога да разбера, ами като имаш да кажеш нещо във форума, го кажи. А ти сега все едно ни казваш, аз ще следя форума, но спирам да пиша във форума и каква е логиката. Защо спираш да пишеш, както казах, следиш си форума и като имаш нещо да кажеш във форума, го кажи, защо сам си отрязваш свободата да се изразиш, освен ако не е от страх от неверниците.
Последно редактирано от defender : 12-19-2015 на 12:49
Метх, виж човече, има и добри мюсюлмани, като тебе (аз не съм го отричал това):
"Трудно ми е да намеря думи, с които да изразя скръбта си пред ужасите, причинени от ИДИЛ и подобните на нея терористични организации. Фактът, че тези организации обличат извратените си идеологии в религиозни одежди когато извършват терористични актове, силно ме наранява заедно с един милиард и половина мюсюлмани. От една страна, в качеството ни на мюсюлмани наш дълг е да работим рамо до рамо с всички хора, за да се избави човечеството от злото на тероризма, а от друга, да работим за изчистването на този дзифт, хвърлен по образа на святата ни религия."
Последно редактирано от defender : 12-19-2015 на 13:42
ооо, шоши, колко пъти съм ти казвал, да не ревеш по чужди мъже.
Когато мюсюлманин (праведен) и ''неверник'' (неправеден) спорят, праведният никога не губи, защото ако убеди неверника в своята религия, той печели, а ако се е опитал да го убеди но не е успял, праведният пак печели, защото неверникът ще гори в ада, за наказание, че не е послушал правоверния.
Казах, че няма да споря.
добре, обявявам темата "Ислям" за християнска територия и й слагам кръста.
Амииииииин!
тва е положението.
Явно си много афектиран, демек победен.
Ейййй, ама тва малко мяза като ония игри с военните стратегии, хихи.
Лиорче, викам да прехвърлям стратегическите действия в темата юдаизъм, душа. Готви се, зареждай мазето с консерви, брашно, картофи и минерална вода, щото мисля да обграждам свещения град. Ида от към средиземно море.
Последно редактирано от defender : 12-19-2015 на 14:44
Ми като ти липсвам, тогава къде, че одиш, аз съм си тука, то от тебе зависи.
ето, че май ме излъга.
къде да тръгваш, че той интернета е глобален, да не ходиш да живееш в пещерата на мохамед.
нямаш ли арабски хляб, продава се евтино. Мога да ти купя и да ти го пратя по пощата, кажи адреса на пещерата и пещерен домашен телефон за връзка.