Първоначално написано от inewton Meth, ще липсваш. Първоначално написано от LoveInfect Ще ни липсваш, (поне на мен) На мен не ! Първоначално написано от Meth Съжалявам, търпях достатъчно нападки срещу религията и хората си. Първоначално написано от Meth Не съм те излъгал. Трябва да тръгвам. Първоначално написано от defender къде да тръгваш, че той интернета е глобален, да не ходиш да живееш в пещерата на мохамед. Сигурно отива на тренировъчен лагер за терористи в ИДИЛ ! Първоначално написано от defender абе човек, сега като се замисля направо съм почти сигурен, че отиваш като бежанец в Германия. Той само ще се преструва на бежанец! Първоначално написано от defender добре, обявявам темата "Ислям" за християнска територия и й слагам кръста. Амииииииин! Амин Първоначално написано от Meth Не, просто се оттеглям от форума. Хващам се на бас че няма ! Първоначално написано от golemiq_korab_minava Ето това поражда тероризма и радикалната агресия. Подобно е и с алжирците във Франция, които живеят изолирано в гета. Те живеят в гета, по собствено желание, защото са мюсюлмани и не искат да се интегрират!
Правила