.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Liora Виж мнението
    Наистина много лошо става, когато в една държава започнат да се налагат постепенно други религии, езици, манталитет и прочие. Всичко води до наслагване и поява на непоносимост между отделните култури. Следствие на това, разрастналите различия вкарват хората във война, било то за НАЦИОНАЛНА независимост или културна идентичност.

Путин:

Ако беше толкова лесно, нямаше от край време да съществуват различни държави и народи, обединяващи ги общ произход и съзнание, ценност, психология, вяра, принадлежност.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 12-20-2015 на 00:05

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Само не мога да разбера какво толкова се възхищавате на тоя Meth, чиито аргументи се изчерпват с това какво пишело в "свещената" му книга и нищо друго, като отрича и заобикаля очевидни факти от миналото и настоящето, които са неоспорими и доказани! Религиозен екстаз съчетан с невежество, субективност, пренебрежение и дори презрение към "неверниците"! На това ли се възхищавахте ?

"Не по думите, а по делата им ще ги познаете!"

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Само не мога да разбера какво толкова се възхищавате на тоя Meth, чиито аргументи се изчерпват с това какво пишело в "свещената" му книга и нищо друго, като отрича и заобикаля очевидни факти от миналото и настоящето, които са неоспорими и доказани! Религиозен екстаз съчетан с невежество, субективност, пренебрежение и дори презрение към "неверниците"! На това ли се възхищавахте ?

Ти не разбра ли че Meth хиляда пъти повтори, че не подкрепя това което така наречените 'вярващи' в Саудитска Арабия, Сирия и т.н ... Meth преди следваше само това което е написана в тази свещена книга Корана, тъй като тя според мюсюлманите се смята за записаното слово на Аллах. В исляма, по принцип няма такова голямо значение това което папата, попът, евангелиите... и така нататък разказват... Словото на Всевишния универсален индикатор, и на съответните пророци, в Исляма най-вече Мохаммед, но не само; също така и Исус, Ной, Аврам, Мойсей и др.

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението

Ти не разбра ли че Meth хиляда пъти повтори, че не подкрепя това което така наречените 'вярващи' в Саудитска Арабия, Сирия и т.н ... Meth преди следваше само това което е написана в тази свещена книга Корана, тъй като тя според мюсюлманите се смята за записаното слово на Аллах. В исляма, по принцип няма такова голямо значение това което папата, попът, евангелиите... и така нататък разказват... Словото на Всевишния универсален индикатор, и на съответните пророци, в Исляма най-вече Мохаммед, но не само; също така и Исус, Ной, Аврам, Мойсей и др.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Meth преди следваше само това което е написана в тази свещена книга Корана, тъй като тя според мюсюлманите се смята за записаното слово на Аллах.
    Ами хубаво, ама то по същата логика и ИДИЛ, и Саудитска Арабия го следват Корана и то в идил го следват дори с цената на живота си.
    а Метх довчера беше разколебан мюсюлманин във вярата.

И сега кво правим?

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ами хубаво, ама то по същата логика и ИДИЛ, и Саудитска Арабия го следват Корана и то в идил го следват дори с цената на живота си.
    а Метх довчера беше разколебан мюсюлманин във вярата.

И сега кво правим?
    Ми, не бих казала че следват точно Корана, а по скоро едни брадясали лидери..
    ох не знам, заболя ме главата.

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Ми, не бих казала че следват точно Корана, а по скоро едни брадясали лидери..
    ох не знам, заболя ме главата.
    Имаш проблеми с брадите ли ?

Цитирай Първоначално написано от the dreamer Виж мнението
    Не имам проблем с това че прилагат всяка думичка, и с брадите и с жените и с много други неща, все едно сме в поне 16ти век...

Цитирай Първоначално написано от the dreamer Виж мнението
    Примерно, имам приятели от Саудитска Арабия които са ми казвали че ако там си обръснеш мустака, било гейско.
    Иначе нямам проблем с брадите и мустаците
    Даже си имах гадже което бодеше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си