.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    На Benedictus XVI P.P. ли се правиш, че посещаваш джамии?
    Ами, че аз да не съм се молил вътре, даже и нарочно не се събух, ама не съм стъпвал на килимчетата, защото бяха много чисти, закакво да им правя мръсотия на хората, ама един приятел се събу и се търкаляше по килимите и си правеше селфи. Голям смях падна.

ПП: вътре имаше и някакъв голям електронен часовник, сигурно отчиташе времето за молитва, та яко бяха дошли да се молят и бяха сварили търкалящия ми се приятел, мани-мани.
    Последно редактирано от defender : 03-11-2016 на 20:44

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ами, че аз да не съм се молил вътре, даже и нарочно не се събух, ама не съм стъпвал на килимчетата, защото бяха много чисти, закакво да им правя мръсотия на хората, ама един приятел се събу и се търкаляше по килимите и си правеше селфи. Голям смях падна.
    И не го ли изгониха тоя твой приятел?

Като си бил у Смолян поне да беше отишъл в планетариума, той в джамия ще ходи...

Мега фен
    ходих естествено, 45 минути се реях из космоса. Бях на Венера, Марс, после на северния полюс, абе добре беше.

ПП: цялата техника е още от 1975 година, развива ума на учениците, а ся такова нещо няма да видите да се построи, в дебилния мол-капитализъм.
    Последно редактирано от defender : 03-11-2016 на 20:54

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ходих естествено, 45 минути се реях из космоса. Бях на Венера, Марс, после на северния полюс, абе добре беше.
    Значи е имало смисъл странствуването ти.

Тази в планетариума, която разказваше навремето беше много секси. Още ли е тя или са я сменили?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си