- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към по-разкрепостените момчета и момичета
Вярно ли си толкова спрял, бе???
Имам предвид, казваш че определена ориентация е по-яка и после се оплакваш от дискриминация?
Ми отиди в лесбийски форум, напиши там същите глупости и ще не нахейтят по същият начин.
Даже хетеросексуалните са по-толерантни от хомосексуалните по отношение на бисексуалните.
Та, това че се изказваш и се държиш педерастки е лично твой проблем.
ноуп, една
Но ще използвам темата да споделя, че съм посещавала лесбийска социална мрежа няколко години ( в гимназията и след това), ама периодично и бях разстроена, че всички са някакви супер тъпите путки, буквално като на женския пазар се разправяха за глупости, всяка чака да я заговориш, като я заговориш - има сливи в устата, и всички сякаш страдаха от недостиг на мъжко внимание и заради това агресираха срещу всички хетеро и бисексуални, и към всички мъже.
И нали знаете как мъжете се събират, и обсъждат путки насилствено, колкото да върви разговора, дори и да не им се говори по темата - по същия начин и там супер изкуствено обсъждаха жени.
И бяха супер злобни, и супер спрели.
Една ме преследваше, друга ми върза 2 пъти тенекия, някои нямаха дори приличен външен вид, и аз така и не разбрах как така си лесбийка и харесваш жени, като изобщо не приличаш на жена и гаджето ти също не прилича на жена.
А момичето с което съм била, е хетеро, просто пробвахме.
Последно редактирано от NomNomNom : 06-14-2015 на 12:42
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...