- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към по-разкрепостените момчета и момичета
хаха, нека сме много АртЪ...заради безкрайните стереотипи на всички към тези, занимаващи се с изкуство, ми се е налагало да бягам и да се крия от някакви настойчиви девойки...мислех, че до поне 20-тина години тези "бисексуалните" си търсят най-лесния начин да се начешат и изчезват бързо, да, ама не. Повече е важно да си вярваш, че си алтернативен и харесваш собствения пол, отколкото да искаш да правиш секс с него. Реално освен напълно хомосексуалните мъже, другите подбор нямат, или е доста повърхностен...Бисексуални т мъж е рядко явление, признанието за тези навици е почти невъзможно. Женската част, неслучила с любов, я избива на други женски. Достатъчно "лесбийки" съм срещала последните години, всяка е правила секс с мъж, и все още понякога, ама "без да искам, така стана". Отегчителни са ми тея истории. Пробвала съм, не ми е особено интересно, макар че си мислех, че за тая мацка ще се прежаля някак...
ПП. един от най-добрите мъже, с които съм била, 3 години по-късно ми каза, че харесва и мъже, още не му вярвам. Не се съмнявам, че е правил секс с мъж, ама го познавам и знам от какво се ентусиазира...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....