Първоначално написано от
CrazyLittleThing
Не съм чела коментарите преди мен, затова може и да се повторя с някого. Извинявам се предварително.
Така, предполагам наскоро си "осъзнал" сексуалната си ориентация и тепърва "прохождаш" в това да бъдеш интимен и с двата пола.
1, Бисексуалните, хомосексуалните, пансексуалните, транссексуалните и всички останали от списъка ( а повярвай ми, те са доста ), не сте с нищо по-специални, невероятни, смотани, интересни, или каквото и да било от хетеросексуалните. Тоест, няма как да ти кажа кво мисля за би-тата, то все едно да ме питаш кво мисля за китайците например. Всеки е различен и грам не ми дреме кой те свършва преди да потънеш в дълбок, сладък сън, а реално какъв човек си по характер. Да не говорим, че напоследък е дори "модерно" да си със сексуална ориентация, различна от хетеро. Освен това, не знам какъв точно е твоя случай и как точно си стигнал до заключението че си би, но лично за мен бисексуален човек може да се нарече единствено индивид, който е пробвал и с двата пола, харесало му е, повторил е, пак му е харесало и сега продължава да практикува. Например аз съм момиче, спала съм само с момчета, но бих искала да пробвам и с момиче. НО желанието не ме прави бисексуална, защото нямам представа дали реално ще ми хареса. просто съм любопитна.
2, Имам приятел гей, бисексуален, както и една лесбийка. Готини хора, какво да ти кажа. Ама познавам и доста противни индивиди. Като цяло ми прави впечатление, че са творчески личности, може би има значение че и моята среда е такава.
3, Време е вече да спра да пиша романи и да погледна коментарите, защото взе, че ми стана интересно.