Здравей Мария!!! Това за което питаш е нещо относително,защото аз имах същия проблем.Момчето само ме покани на бала ми държеше се така мило и аз си мислех,че ме харесва.Цялото училище си мислеше, че ходим,уви всичко беше прекрасно,бяхме и много добри приятели,споделяхме си всичко и хоп в навечерието на бала когато се прибирахме той ме изпрати и ми каза да не ме обърква,защото не харесвал момичета.Тогава много страдах и плаках но уви няма как такъв е животът.Не казвам,че е задължително и при теб да се случи така не ме разбирай погрешно.Разказах ти моята история за да не се разочароваш и ти.Не очаквай много и не се надявай прекалено,а ако ти се случи ще е много хубаво.Пожелавам ти късмет,слушай сърцето си и бъди разумна.Възможно е момчето да има симпатии към теб,но не бързай дай му шанс сам да ти го покаже и докаже не прибързвай .А за ролята на кавалерът той е там да те накара да се почувстваш дама и жена,да се почувстваш обгрижвана,да ти отвори вратата,да ти дръпне стола колкото и старомодна да звуча.Жалко е, че вече кавалерите са много малко важно е,че все още се намират.
Последно редактирано от Wildmagnoliq : 06-14-2015 на 11:21