- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как да махна черната боя ?
Здравейте , преди 1-2 месеца се боядисах с амонячна черно-синя боя и сега се чудя как да я изсветля възможно най-много , приемам всичко което кажете и при фризьор да ме опътите ако може да кажете колко горе-долу ще струва , продуктите които предложите да кажете също ако знаете от къде мога да ги закупя и така;д но най-доволна ще бъда ако знаете дали има боя която може да ме изсветли , благодаря предварително.
http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...FQGSLAodfc0AhQ
ще смъкне боята, без да ти увреди косата.
недей да се блийчваш даже при фризьор, после само ножицата ще те оправи
колко пъти си се боядисвала всъщност...под 3 ако са можеш да пробваш директно с някакво масло /зехтин, бадемово, кокосово и тн/ да намажеш цялата коса и да оставиш 2-3 часа, част от боята ще падне, после с деколор-а...ако обаче боята е била на маслена основа няма да стане, доста хора смесват и шампоана с витамин Ц за черното и казват, че има ефект...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ne hodi na frizior
nai-dobre idi na
Деколора прави косата на петна.
Ако си вземеш деколоранта на Loreal ще трябва няколко пъти да си слагаш от него, за да се махне напълно боята. Пробвай с шампоана и витамин Ц-то, но след това си прави маска на краищата с някакво масло(например кокосово), защото изсушава.
Decolor Time мисля че беше , миналата година го ползвах веднъж.
Изми цялата черна боя и косата ми стана гадно кафява. След 2/3 измивания вече си беше естествения цвят.