Имам същия проблем, като разликата е, че съм момиче на 16. Е, как да убедя баща ми?
като не получаваш това което искаш може да извадиш страхотен късмет
виж нещата от този ъгъл
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
kopi si ninntendo i egrai moto GEPIME
kako vo razviti e potis kar oditelite
ste stavas Valentino Rossi ?
ili di zaner na motora?
Ми е такова- искам да правя нещо(рядко изявявам желание за нещо)и те са като ''не, намери си др хоби/занимание".
Няма да ставам Валентино Роси.
Последното не го разбрах.
ti utr moze da iskas i kovra d asi stot e riadgo? moz i nargotic stot s a redgi?
kovra
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
и мен ме взекът оръжия, но и там съм ОК с наще
само моторите са проблем
Ако някой има къкво полезно да каже СВЪРЗАНО С ТЕМАТА, да го напише за да помогне на мен и на това момиче, ако не да преключваме темата, защото ми омръзна да чета тъпите коментари особено на тоя kosh tramb ли си къв си слабо ме интересува, стига си писал че хем си неграмотен, хем си тъп спести си унижението.
tisi edno razligkavano lajno
zatova nqiama da polucis motor
prekliocvaem temata.
gei
Така миналата година се реших да си взема 50 кубиков мотор без документи с намерението да не изкарвам книжка. На 16 съм. Нашите не ми даваха, обаче звъннах на един дето продаваше един мотор отидох, видях го натоварихме го на колата му, разтоварихме го пред нас. Нашите пари за това не ми дават обаче лятото си изкарвам по много затова само ще кажа към тези които искат, но не им разрешават: има ли желание има и начин! Ако не бях отишъл на своя глава сам да го взема, още щях да въртя педалите на кОлОлОто. Следващото ми попълнение ще е популярния Трабант 601. Идеята ми е да го възтановя до колкото мога в оригинален вид.
Възможно е, аз доста говорих обаче накрая така станаха нещата.