- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Суровоядство
че ако си хубав , не може да си интелигентен, така го приемам![]()
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
Защо да не може, не е като да отидеш в магазин и да мериш обувки, но пък и никой не може да ти го забрани.
papugai, виждам старание да не иронизираш. Старание, което е трудно за осъзнаване. bub' наистина трябва да го оцениш.
Аз като я питах десет пъти къде живее, а тя ми се прави на ударена нали не се сърдих
Щом Надежда ѝ е близо, но и Люлин ѝ е близо може да е или от Модерното, или от Света троица може би, или от Захарна фабрика, евентуално Фондови :Д :Д Периметърът се стеснява.
Може и да тича бързо, знаеш ли я, за някои съседния блок е далеч, а за други съседния град им е близо
живея извън София , колко бързо тичам, Rakshy![]()
хахахха
ahahehha ;*
не е Божурищеайде гадателю, не се излагай
ahahehha ;*
Излагаш се ти, че ме караш да ти се моля, за да кажеш къде живееш.
не съм суровоядка, но съм на мнение, че ние сме част от природата и тя единствена може да ни дари с красота, здраве и храна.
Мое любимо предястие:
сурова тиквичка намазана със следното : пасирани, предварително накиснати слъногледови семки. Получава се нещо като сиренце, но е тежичко, защото е мазно. МММ вкусно е и е леко. Може и малко пресен босилек, но внималтелно с нея, защото е специфична на аромат.
Това е рецепта на Деси
http://desilifestyle.net/
И аз се казвам Десислава и аз живея във Варна, но нямам нищо общо с нея. Случайно научих за нея, тя е вегант и е страхотна и вдъхновяваща на тази тема.
Последно редактирано от desi_dm : 06-20-2015 на 19:25
прозира роклята на "не-ти" Деси :\
ahahehha ;*
Ох.. Дояде ми се човешко месо. Някой да знае къде да намеря ?
Как подобни хора имат дързостта да си направят сайт![]()
![]()
Не знам какъв трябва да си, за да се довериш на жена, която се снима така:
Или да ѝ вярваш за каквото и да било след като кляка така:
Абе бате....
Последно редактирано от Rakshy : 06-21-2015 на 12:34
На снимката в залата изглежда добре, аз и отворих сайта и се изплаших.
Има и силикон в циците, което не се връзва с цялата теория.
Не знам как ти изглежда, ама формата на клека е отвратителна, чак лошо да ти стане + тия обувчици с 5 санта мека подметка... Колко е лесно да разбереш, че някой няма никва представа от трениране с тежести![]()
А и да от къв хуй ще ядеш сурово и ще имаш балони в циците, i cant even...