.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Надомна работа

И аз като повечето млади хора срещам неуспех в търсенето на работа ( неизгодни трудови условия, липса на почивен ден, малко заплащане и др. ). Сигурно не съм първата с този проблем, няма и да съм последната. В търсене на решение на безизходицата, попаднах на една страхотна възможност!
    Да печелиш пари, докато си стоиш пред лап топа!
    Сигурно си мислите, че това е поредната измама, и пари не се печелят реално. Но грешите!!! Заплащането е бързо, точно и коректно до стотинка.
    Ако все още не вярвате в това, което четете, доказателства са публикувани в форума на сайта, от хора които вече са изтеглили свойте пари!
    За тези, чиито интерес съм привлякла, ето на какъв принцип се работи.
    Гледаш клипове, реклами, или сайтове в продължение на от 5 до 30 секунди, получавайки пари за всяко едно гледане! Колкото по-дълга е рекламата, толкова повече пари се печелят!
    Друг принцип е лайкването на фейсбук страници, за което също се заплаща!!!
    И най-важното - Сайта е български!
    Предлага много и различни методи за получаване на парите ви. Може по банков път, pay pal, и дори чрез Easy Pay ( за тези, които не притежават банкова сметка, предимно ученици, студенти и тн. ). Както и други методи изброени, и обяснение подробно в сайта.

Ето го и сайта

Желая успех на всички!

Супер фен Аватара на Pug_306
    Ти го набутам в човката, ти защо си мислиш, че тука има толкова прости хора, аз това не мога да разбера. Давате някакъв измислен сайт, искате някой да ви стане реферал и айдеее ! Пари никой не дава даром !

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Защо тази тема е в раздел Секс? Да не би жанра на клиповете да е ХХХ

Banned Повече от фен
    nadomnachekiq

Повече от фен Аватара на hAwk_eye
    Надомен дудук

Цитирай Първоначално написано от ArtOfBeauty Виж мнението
    Сигурно си мислите, че това е поредната измама, и пари не се печелят реално.
    Като гледам как за части от стотинката са скапваш да спамиш. Чак ми стана жал и ще взема да се регистрирам.
    Последно редактирано от Скорпион : 06-19-2015 на 21:57

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си