.

Виж резултатите на анкетата: Какво мислите за момчетата, които си бръснат краката ?

Гласували
30. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Хубаво е да са избръснати. Така ми харесват.

10 33,33%
  • Изглеждат смешно. По-добре не.

20 66,67%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Мега фен Аватара на an7raks
    Всъщност, защо за спортистите да е задължително да си бръснат краката? :О

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Не мога да разбера защо на толкова много хора им пука какво ще кажат другите за обръснатите/необръснатите им крака... Ако искам ще си вържа космите на краката на панделки и О ЧУДО! - отново няма да давам пет пари за малоумните негативни мнения на хейтъри и ситни душици. В крайна сметка не е ли важно как на ТЕБ ти харесва?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    А ако роклята ми не е по-хубава от твоята ?
    Пак ще е проблем

Цитирай Първоначално написано от Rafa7a Виж мнението
    Значи за теб няма проблем "мъжът' на първата ви среща да дойде с рокля, обръснати крака и ръце и оформени вежди? Нали все пак има по-важни неща от това?
    Какво ми се правиш на папугай и ми вкарваш неговите приказки? Разбира се, че не бих излезнала дори с някой в рокля, не ми преиначавай поста, понеже очевидно нямах това предвид.

GoodEnough, много обичам да слушам приказки, научени от филми
    Последно редактирано от HollyGolightly : 06-18-2015 на 01:22

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Не ме разбирайте погрешно. Далеч съм от мисълта, че всички с бръснати крака са педали. Все пак всеки прави свой собствен избор как да изглежда. В темата се задава въпроса: "какво мислим за бръснатите крака на момчетата"... и на мен ми изглеждат смешно. Дадох примера със Щатите, като доказателство, че не само "неколцина" (смея да твърдя) момчета в България мислят така. А и да....базирам твърдението си на база това което знам от познати очевидци. (да се надявам, че не ме лъжат)

Зависи кви са ти космите ако мязаш на горила..действай

Цитирай Първоначално написано от AngelBelchev Виж мнението
    Не мога да разбера защо на толкова много хора им пука какво ще кажат другите за обръснатите/необръснатите им крака... Ако искам ще си вържа космите на краката на панделки и О ЧУДО! - отново няма да давам пет пари за малоумните негативни мнения на хейтъри и ситни душици. В крайна сметка не е ли важно как на ТЕБ ти харесва?
    Точно така! Много гледат в чуждата паница и гледат живота на другия,отколкото собствения си!!! Интриганти и хейтърчета и коплексарчета...

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

На който както му харесва. Крайностите обикновено не са желателни. Бръснене през ден или да не се вижда кожа от космената покривка. Баш маймун.

За мен момче с бръснати крака е като момиче с мустак - изглежда отвратително

Мн е смешно като коментира 14годишен пишльо в подобни теми. Колкото грозно е да видиш некой епилиран, толко и некой обрасал като мечка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си