- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бръснати крака.
Хубаво е да са избръснати. Така ми харесват.
Изглеждат смешно. По-добре не.
Всъщност, защо за спортистите да е задължително да си бръснат краката? :О
Не мога да разбера защо на толкова много хора им пука какво ще кажат другите за обръснатите/необръснатите им крака... Ако искам ще си вържа космите на краката на панделки и О ЧУДО! - отново няма да давам пет пари за малоумните негативни мнения на хейтъри и ситни душици. В крайна сметка не е ли важно как на ТЕБ ти харесва?
Последно редактирано от HollyGolightly : 06-18-2015 на 01:22
Не ме разбирайте погрешно. Далеч съм от мисълта, че всички с бръснати крака са педали. Все пак всеки прави свой собствен избор как да изглежда. В темата се задава въпроса: "какво мислим за бръснатите крака на момчетата"... и на мен ми изглеждат смешно. Дадох примера със Щатите, като доказателство, че не само "неколцина" (смея да твърдя) момчета в България мислят така. А и да....базирам твърдението си на база това което знам от познати очевидци. (да се надявам, че не ме лъжат)
На който както му харесва. Крайностите обикновено не са желателни. Бръснене през ден или да не се вижда кожа от космената покривка. Баш маймун.
За мен момче с бръснати крака е като момиче с мустак - изглежда отвратително![]()
Мн е смешно като коментира 14годишен пишльо в подобни теми. Колкото грозно е да видиш некой епилиран, толко и некой обрасал като мечка.