- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бръснати крака.
Хубаво е да са избръснати. Така ми харесват.
Изглеждат смешно. По-добре не.
Здравейте!
Искам да ви питам какво мислите за момчетата които си бръснат краката ?
Питам основно момичетата, но може и момчета да отговарят.
Аз съм против. Примерно в щатите ако те видят с бръснати крака ще те спукат от подигравки (поне в някои щата е така)
Ако не си спортист не ги бръсни, смешно е... и съмнително ;д
Гейско. Иначе тия с маймунските крака може малко да се очовечат.
Приятелят ми е с бръснати крака. Никога няма да тръгна с космато момче.
За мен няма значение не е толкова важно ходи както ти искаш а не както другите искат
Супер смешно е. По-скоро правилната дума е "гейско". Момче с бръснати крака е еквивалентно на момиче с мустак.
Ние истинките мъже и да говорим и да не говорим то няма ефект защото wing_bi няма да разбере че приятелят и е гей защото всеки гей е с момиче по улиците за да се прикрива ама то по походката пак се вижда... Ш ей wing_bi я качи снимка на твоя да го видим.
Най-малко определям дали е гей по космите на краката.А за това, че може краката му да са по-гладки от моите- това няма как да стане.
+10000 Ама все пак предпочитам да си маха окосмяването само под мишниците, по лицето и по интимните зони. Не че нещо ама надали на която и да е ще ѝ е кеф да му дири оная работа из тилилейските гори на гащиту му. Под мишниците е гадно, щот изглежда твъъъъърде кофти и ми напомня на пот, нищо че реално няма връзка. По лицето пък ми е кеф да зяпам набола брада ама чувствителната ми кожа казва друго...
Всички без Флорида и Калифорния. (може да има и други). Южняците са малко чалнати. Ако не си си професионален спортист или момиче е смешно да си бръснеш краката... Ако си активен бодибилдър и ходиш на състезания, това да си бръснеш краката е важно. Така е и ако си професионален колоездач и т.н. Но ако не спортуваш някои от тези спортове или те са ти просто хоби и разтоварване, това е доста смешно.... Сега като се замисля, то ние с небръснатите крака сме за смях, нали вече сме малцинство.