Имам проблеми с това да заговарям момичета,които харесвам !
Здравейте аз съм момче на 20 години и имам проблеми със заговарянето на дадено момиче.Проблема ми не е толкова до това,че ме е срам или нещо от сорта,а проблема е,че не знам просто как да започна !
Принципно съм забавен,интересен и много положителен човек (пея,танцувам,ходя на фитнес,главата на компанията и винаги е забавно покрай мене,но когато съм в приятелски кръг,може би това е и много голяма част от характера ми,също така съм зодия лъв ако това има нещо общо) лошото е ,че едно непознато момиче не знае нищо от изброените неща горе,а много приятелки с времето са ми казвали,че съм много по-свестен от,колкото изглеждам (може би отстрани някой хора ме приемат,като някакъв надут или някакъв с високо самочуствие,което може би се дължи на това как изглеждам и как се обличам,жестове и т.н. или просто ме мислят за някакъв тъпак).
Имам нужда от съвет как да го превъзмогна този страх,напрежение или може би срам от това как ще се приема в очите на едно момиче,което искам да заговоря ! Давам пример: Случвало ми се е да срещна момиче в ежедневието,което съм имал възможност да я заговоря,но все и не го правя ... Ето миналата седмица бях на дискотека с приятели и видях едно много красиво момиче,което танцуваше с нейни приятелки и си казвам на ум: Добре сега как да ида да я заговоря,като тя дори не ме е забелязала,не мога просто така да се натрапя пред нея и да и кажа нещо. Принципно се държа отпуснато с момичета,които познавам,но проблема ми е заговарянето !
Със сигурност не съм първия на,който му се случва такова нещо,но моля ви дайте някакви съвети как мога да се отпусна или да се надъхам (както искате го наречете),но просто искам да превъзмогна това вече мъчение за мен ! Ако имате някакви въпроси от към това как изглеждам,как се обличам и всякакви по-лични въпроси моля питайте ако това ще помогне във вашия отговор !
Благодаря за четенето !
Последно редактирано от georgi_ilianov94 : 06-15-2015 на 21:50