.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Това баба ли ти го каза?
    Първо прочети правата във форума преди да пишеш некви' идиотщини ... Мнения от 12-13 годишни са ми в излишък и ако беше прочел всичко,което съм написал нямаше да спамиш някви' глупости,но явно си си тъп.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от georgi_ilianov94 Виж мнението
    ако беше прочел всичко,което съм написал
    Защо да чете всичко, това е достатъчно 'Имам проблеми с това да заговарям момичета,които харесвам !'

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Защо да чете всичко, това е достатъчно 'Имам проблеми с това да заговарям момичета,които харесвам !'
    Абе вие в тоя форум по природа ли сте си тъпи или ... ?! Някъде да съм написал,че не съм имал предишни връзки или,че не се срещам с хора ? Че съм девствен,анти-социален или нещо подобно,не не съм ! ''Tова баба ми ли ми го е казала'' ами не, бил съм с достатъчно момичета и имам достатъчно приятели и близки за да знам кой за какъв ме възприема !

бил съм с достатъчно момичета
    Глухи ли са били ? Нали уж не знаеш как да ги заговориш.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Глухи ли са били ? Нали уж не знаеш как да ги заговориш.
    Абе говоря ти за конкретна ситуация,нещо моментно ... Не ти говоря за нещо,което може да ми се случи в работата или свалка чрез фейсбук ! С фейсбук,скайп и т.н. е елементарно (така съм правил и повечето пъти или са ме запознавали с конкретно момиче,мой приятели,което примерно е била позната и т.н. няма значение),но на живо е съвсем различно нещо и за това съм влязъл в тоя форум ! Абе вие май найстина нещо не сте наред,направо седя и се чудя как може пък нищо да не ви светне,лелеле ...

С фейсбук,скайп и т.н. е елементарно
    Ти това за пример как си говорил с момичета ли го даде ?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Първо прочети правата във форума преди да пишеш некви' идиотщини ... Мнения от 12-13 годишни са ми в излишък и ако беше прочел всичко,което съм написал нямаше да спамиш някви' глупости,но явно си си тъп.
    Бих те нарекъл наборе, ама съм някоя годинка по-голям от тебе... Та забавните и интересни хора не се хвалят с това по форумите и нямат проблем със заговарянето на момичета. Явно имаш комплекс от самочувствието си и затова подхождаш толкова негативно към околните. По-добре не заговаряй момичета, че току виж някоя ти каже нещо на криво и ще зациклиш тотално.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си