.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Бих казал да спрете, но начина ви на терапия винаги ме е впечатлявал. RapExotic и papugai
    Сега остава и автора да осъзнае, някои свои не толкова положителни качества и т.н. И естествено да не се оправдава с това, че всеки има трески за дялкане, а направо да се заеме със самото действие.

П.П. Обърни внимание на съветите от paradosou
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Бих казал да спрете, но начина ви на терапия винаги ме е впечатлявал. RapExotic и papugai
    Сега остава и автора да осъзнае, някои свои не толкова положителни качества и т.н. И естествено да не се оправдава с това, че всеки има трески за дялкане, а направо да се заеме със самото действие.

П.П. Обърни внимание на съветите от paradosou
    Разбира се,че имам трески за дялкане ... Иначе защо ще търся помощ и ще влизам в някакви форуми ? Никой не е перфектен,може би аз самия в момента съм в труден период и отговарям или пиша за някой хора явно по странен начин. Пойсках съвет,а не тролване и некви детински спамове от хора,които твърдят,че са даже на повече години от мен и се държат,като на 15 ... Ебаси !

Повтарям пак принципно не съм притеснителен човек просто понякога,като видя някоя мацка и се стягам,сега вие ако всички сте Брат Пит в личния си живот тогава съжалявам,явно съм объркал форума !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си