Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
пич, сега спри да се обясняваш за твое добро, защото във форума има една известна доза садизъм и то не никак малка, много малко потребители се водят от идеята да са полезни, и колкото повече се пениш, толкова повече храна, ирония и унижения ще завалят по пътя ти.
странно, 'ма форумът така функционира. в риъл лайф рядко някой ще е толкова груб, ако му поискаш съвет, но тук е така.

по проблема ти не знам.. явно е че имаш вътрешна неувереност в себе си, ако нямаше, може би наистина нямаше да даваш толкова подробности колко всъщност си уверен и всичко ти е на 6.
но повечето хора СА притеснителни, когато заговарят някой, който наистина харесват.. така че това е донякъде нормално.
просто се усмихвай широко, дори фалшивата усмивка понякога подобрява настроението.
напомни си защо си този, който си. бъди си центриран в себе си, знай стойността си.
с практика ще спре да ти пука толкова, както paradosu ти каза
и си преобърни нагласите.. и какво ако някоя те отреже? да се запознаваш, да търсиш връзка с друг човек, това не е подвиг, това не е изпълнение на сцена.. това е просто търсене на контакт. и ако не може да се осъществи, явно това не е твоето момиче.
бъди си естествен, напомняй си положителните качества, работи върху лошите.. усмихвай се дори и насила и тва е.
влизаш в боя и каквото сабя покаже. твърде многото мислене не води доникъде
Да забелязах,че форума е пълен с тъпаци те и без това им знае устата само по форумите на живо не смеят да гъгнат,та както и да е това е друга тема. Не съм казал,че всичко ми е 6,просто се смятам за интересен и полужителен човек,защото са ми го казвали близки хора и приятели,но просто повечето хора,които не ме познават разбира се не го и знаят.

Всеки си има недостатъци може би това е един от мойте,че понякога ставам леко притеснителен от хорското мнение или от даден непознат човек. Надявам се с времето това да се промени и,както се казва всичко си идва с времето ... Благодаря ти за отговора все пак,ще се постарая да го превъзмогна този комплекс или то и аз дори не знам какво е,лека вечер !