Любов в сърцето, дърво в леглото (моля ви за съвет!!!)
Здравейте!
Знам, че с това, което ще напиша ще стана повод за подигравки или яростна критика, но имам нужда от съвет от хора, които не са част от приятелския ми кръг, така че ще поема риска. Ще се опитам да бъда кратка. Имам връзка от две години с едно момче, което много обичам, той отвръща на чувствата ми, така че спокойно бих да нарека тази връзка стабилна. Може би дори има реален шанс да бъде Голямата връзка с главно Г, от онзи тип, дето в един момент казваш „докато смъртта ни раздели“ и започне да звучи сватбения марш. След това, което ще напиша по-долу, сигурно ще се усъмните в силата на чувствата ми и ще ме наречете курва, но не ми пречи отново да подчертая, че искам смислени съвети, наред с хейта. Та така – много се разбирам с гаджето си и имаме страхотна хармония, всъщност не мислех, че във връзката ни липсва нещо. Докато, преди две седмици, на един купон не се стигна до класическата история, дето рядко е повод за гордост – напих се лошо, танцувах с едно момче – нека да го наречем Алекс - после пушихме на терасата, започнахме да се натискаме и в крайна сметка се озовахме в леглото. Надали някога бих седнала да разказвам тази история, и без това ме мъчи зверско чувство за вина – но именно тук стигаме до ключовия момент в историята. Сигурно свърших към осем пъти онази вечер, дори не мислех, че нещо такова е възможно. Дори не мислех, че мога да изпитам вагинален оргазъм – бях чела, че жените рядко имат такива. Та – накратко казано – момчето от купона беше невероятно. Гаджето ми, примерно, никога не ме е лизало, казва, че му е гадно, дори и да съм се изкъпала току-що. Това момче направи чудеса с езика си, направо не знаех на кой свят се намирах, имам чувството, че откри всяка ерогенна зона от тялото ми. Нямаше как да не се видя с него още няколко пъти, въпреки гореспоменатото чувство за вина. Просто наистина беше невероятно. Имам чувството, че с този тип за първи път разбрах какво е да си жена и защо всички така припадат по секса, който – с гаджето ми (не съм изгубила девствеността си от него, но явно все на дървета съм попадала до момента, да ме извиняват) никога не е бил нещо особено.
С което стигаме и до въпроса ми. Не искам да зарязвам гаджето си, защото наистина много го обичам (връзката с главно Г, нали помните?). Искам обаче и да изпитвам нещата, които изживявам в леглото с Алекс. Което ме навежда на основния ми въпрос – как да науча гаджето си да прави с мен всички онези неща, които ми харесват. Пробвах да му намекна, че искам да ме лиже и да ми смуче зърната, но той си отказва. Искам да опазя любовта си, но също така искам да се чувствам по този оргазмен начин и за в бъдеще…