.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 79

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    Казваш му какво къде как и му обясняваш, ако пак не стане му обясняваш, че не ти стига това, което прави. Ако пак не стане, или се примиряваш, или го оставяш.

ии... А, да, курва си. Не губи времето на момчето и го остави да си намери някоя за връзка с главно В, а не курва с главно К.
    Последно редактирано от an7raks : 06-17-2015 на 12:15

Това за главното К ще го пропусна покрай очите си За останалото - ами както се оказва, никакъв секс не правим, поне не и на базата на това, което изживях. Лягаме си, целуваме се, той се качва върху мен в мисионерска, правим каквото правим, той свършва, аз отивам да пуша на балкона (той е непушач). Понякога се довършвам с ръка или пък той го прави с ръка. Толкова. И наистина не знам как да му обясня, че не ми стига това, което прави, след като в неговите очи ми е било достатъчно цели две години? Откъде съм научила за някакви неща, които ми харесват, освен от отявлена изневяра?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от gaudens Виж мнението
    И наистина не знам как да му обясня, че не ми стига това, което прави, след като в неговите очи ми е било достатъчно цели две години? Откъде съм научила за някакви неща, които ми харесват, освен от отявлена изневяра?
    Теоретично, би могла да го изиграеш, че си "чела в Космополитън" - там верно пишат всякакви такива неща :д, без да се усъмни.
    Въпросът - даже не е и въпрос за мен в случая - е дали си струва. Голямата ти любов ти пасва в леглото, не знам как не си стигнала до извода, че нещо не е наред и как да решиш проблема. Приятелки нямаш ли, в интернет не коментираш ли?

Това, че на пияна глава си изневерила, няма да коментирам, да кажем, че грешки стават.
    Ама това, че трезва си се видяла с него, е чисто и просто нагло.

Препоръчвам да скъсаш с момчето си - ако може без да навлизаш в подробности. Не за друго (твоето его и т.н.), ама просто няма как да му обясниш, че е неспасяем случай в леглото или че си му изневерила, без да го заболи.

Коментарът на мъж ми, на когото преразказах темата: Голямата връзка без голямото О не става.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 06-17-2015 на 21:20

Цитирай Първоначално написано от gaudens Виж мнението
    Лягаме си, целуваме се, той се качва върху мен в мисионерска, правим каквото правим, той свършва, аз отивам да пуша на балкона (той е непушач). Понякога се довършвам с ръка или пък той го прави с ръка. Толкова.
    И ти на това му викаш любов? (facepalm) Гадно му било да я лиже, свършва и я оставя да се оправя сама...каква Голяма връзка, какво главно Г, какви 5 лв...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си