.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Помощщщ!!!

Hybrid View

petq dimitrova
    Guest

Post Помощщщ!!!

Искам да попитам дали и някой друг е имал като моя проблем.Значи преди 4 дена го направих за първи път с приятеля ми ии доста ме болеше..доста..и имаше не малко кръв, и след като спряхме,кръвта си продължи , но все пак намаля постепенно . Сега е 4ти ден след първия ми път и има още кръв но много малко както вчера както и миналия ден (и е мн тъмна..дори кафява) . Притеснявам се че няма да спре защото знам че е възможно 1-2 след това да кърви но не и повече. Посъветвайте ме нормално ли е. (PS: не мога да ида на гинеколог за да не разберат нашите )

Banned Повече от фен
    az sled pyrwiq si pyt nqmah kryw. no az sym momche, moje da im nqkwa razlika

Цитирай Първоначално написано от kosh tramb Виж мнението
    Баце ти няма как да имаш понеже понеже не си жена...
    колкото до авторката всичко е наред, всяко нещо изисква време.

Повече от фен Аватара на karucar7
    Цитирай Първоначално написано от kosh tramb Виж мнението
    И при мен нямаше кръв, но мани ти тва. Чакам го да ми дойде от години, но то при момчетата може да е различно.

petq dimitrova Може да потърсиш информация в нета или да питаш в женски сайт като бг мама.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    сори, сега ще ти изтече кръвта и то заради единия секс. аз съм нулева група, ако имаш нужда

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    аз съм пача
    дъа

petq dimitrova
    Guest
    Ivaaaaa

-.- просто питах за съвет ..от къде да знам може нещо по сериозно да има...това ме тревожи. чувала съм че е нормално но 1-2 дена но не повече :/

Banned Фен
    I pri men niamase krav

Banned Повече от фен
    znaci vsikcso e nared

zakliuchvaide demata.

Цитирай Първоначално написано от petq dimitrova Виж мнението
    Искам да попитам дали и някой друг е имал като моя проблем.Значи преди 4 дена го направих за първи път с приятеля ми ии доста ме болеше..доста..и имаше не малко кръв, и след като спряхме,кръвта си продължи , но все пак намаля постепенно . Сега е 4ти ден след първия ми път и има още кръв но много малко както вчера както и миналия ден (и е мн тъмна..дори кафява) . Притеснявам се че няма да спре защото знам че е възможно 1-2 след това да кърви но не и повече. Посъветвайте ме нормално ли е. (PS: не мога да ида на гинеколог за да не разберат нашите )
    Спокич , нищо ти няма , ще ти мине.

Според мене не е нормално много ..

Мега фен Аватара на baby_baby
    Отиди на гинеколог не е нормално толкова много дни да ти тече кръв

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    отивай за часовете по български че виждаш как аз не снам как и къде се слагат сапетатиете
    а.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си