- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Телефон
Можете ли да ми предложите възможно най-хубавия телефон за 450 лв. Благодаря предварително![]()
Най - хубавият телефон си остава Iphone, но за 450лв. няма да намериш друго, освен реплика или втора употреба.
Аз съм с Sony Xperia и съм много доволна. По едно време пускаха големи промоции тук-там и може и да са паднали на 450.
До колкото знам и HTC са добри, но не съм запозната с цените, въпреки че мисля надхвърлят 450, освен ако не вземеш стар модел.
Вече Samsung си имат моделчета за 450 колкото искаш, но една приятелка има S3Mini и постоянно ѝ е бъгнат, но по дизайни, кейсове и такива глупости си ги бива.![]()
Еми според мен Lenovo ако намериш някой по-евтин. Аз имам и лично не съм много доволна от него, но както си решиш.
-----------------
sexybieber94 - И аз съм на твоето мнение! iPhone до гроб!
Хахаха тва беше покъртителен виц. Още ми е лошо от тва твое мнение. Кво му е доброто на Iphone? Дали дефектния материал от който Iphone 5 се огъваше или пък супер добрите характеристики на телефоните им.. A може би факта че не можеш да си пратиш и 1 снимка ако нямаш интернет.. Или пък прекрасния софтуер на телефона, с който телефона работи като тостер- и всичкото това на няква космична цена..
До автора: за тия пари можеш да си земеш някое lеnovo с доста добри характеристики като се има предвид цената. Аз от моето леново съм изключително доволен.. Самсунг също е вариант, имат доста читави ефтини модели, пък и правят може би най-качествените телефони за момента.
НАЙ-ДОБРИЯТ телефон за тая цена е one plus one 16GB бял, само че е 530 лв
Кви сте заблудени овце с тия български телефони .. Влез в gearbest и глей за кво става въпрос. Eто пример http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_180347.html Сестра ми имаше такова китайско телефонче от gearbest и 1 година си бачкаше без проблеми, само дет го изтърва в банята и дънната платка изгоря. А аз в момента съм с Lenovo А536 и си бачка без проблеми, въпреки че го тръшкам и бия
За 450 лева бих си взел една нокиа с две карти за 100 и с другите бих си направил незабравимия купон
Ако говориме за телефон де - не за компютър с 12 пикселова камера и безметежен рейт из селфи-фейсбук тагването от тоалетната, на заведението в което сме![]()
Хахахаха iphone най-хубав хахахаха майко да не чува.. :д ;д; Като визия е уникален (в двата смисъла) спор няма, ама да ми кажеш, че кат цяло е най-хубавия, от тва по-голяма трагедия няма :Д :Д :Д Поне като ще се изживявате на разбирачи, имайте поне малко знания по темата, щото наистина е тъжна ситуацията. А тва пък, че за 450лв нов нямало да може да се намери, също голяма простотия, 4S 16gb ти е 60-70 лева по-надолу от 450лв, и то бял. А може да се намери и 5ца с някъв договор към оператор за около 450лв. Ама като цяло има къде къде по-добри телефони. Eто например HTC One Mini 2, чиято цена е малко по-голяма от 450лева, но и като визия, и като параметри е перфектен. Също HTC One Mini 601s, HTC Desire 626, 626g и т.н. можеш да разгледаш. Също така Alcatel One Touch Idol Alpha, Idol 3. От Самсунгите в момента съм със S3 Neo и работи доста добре засега. Освен това за супер ниската му цена разполага с 4 ядра, 1,4Ghz скорост, 1.5гб рам, 16GB вътрешна памет, 8Mpx камера и доста доволна резолюция.
И който иска да убеждава в тва, че Iphone-ите са най-хубавите, нека види сравнение на един съвсем обикновен S3 Neo от под 300 лева, с Iphone 5 от 700 и види разликата във всичко.
Последно редактирано от bReAk3R : 09-19-2015 на 12:53
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
За fuckdotnet и bReAk3R: използвам Айфон от 1 клас и е най-хубавият телефон - бърз, незабива, страхотен стил и много памет и да не можеш да намериш Айфон ОРИГИНАЛЕН за под 450 лева. Така че като незнаете по добре не пишете!!!
Последно редактирано от czarny_delfin : 09-24-2015 на 04:33
Човек, моля ти се земи направи едно сравнение, квото ти казах и после ми пиши кое колко е добро. И кво, ти щото е скъпо ли го ползваш? А ако ти намеря чисто нов и за 100? Без значение колко стар модел е, ти каза общо за айфон ?Вече не знам колко човека трябва да ти кажат, че си слабоумна, за да спреш да се излагаш. Стила си е на ниво, ок, да не забива - възможно , ок, ама другите глупости айде моля ти се да не говорим и за тва колко издържа един айфон в напълно изрядно състояние.
И аз съм за айфоните пред samsung, ама след като поне 10 работещи с телефони човека ми казаха категорично не за айфон, такова е положението.
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd