.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Телефон

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Хахаха тва беше покъртителен виц. Още ми е лошо от тва твое мнение. Кво му е доброто на Iphone? Дали дефектния материал от който Iphone 5 се огъваше или пък супер добрите характеристики на телефоните им.. A може би факта че не можеш да си пратиш и 1 снимка ако нямаш интернет.. Или пък прекрасния софтуер на телефона, с който телефона работи като тостер- и всичкото това на няква космична цена..
    До автора: за тия пари можеш да си земеш някое lеnovo с доста добри характеристики като се има предвид цената. Аз от моето леново съм изключително доволен.. Самсунг също е вариант, имат доста читави ефтини модели, пък и правят може би най-качествените телефони за момента.
    А аз умрях от смях от твоето мнение завинаги Iphone ще е най-хубавият телефон

Banned
    Цитирай Първоначално написано от pamela112 Виж мнението
    А аз умрях от смях от твоето мнение завинаги Iphone ще е най-хубавият телефон
    Възможно ли е да си толкова проста, че чак това да е тъжно, а не смешно?

Цитирай Първоначално написано от fuckdotnet Виж мнението
    Възможно ли е да си толкова проста, че чак това да е тъжно, а не смешно?
    Ей загубеняко да не си ме обидил повече ЯСНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на BeautyCupcake
    Цитирай Първоначално написано от pamela112 Виж мнението
    Ей загубеняко да не си ме обидил повече ЯСНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Брат, подкрепям ти мнението, да - и мен много ме кефят iPhone - ите, ама пишеш като 5-ти клас. А и сега има няква детска мания всички да се правят на "феимъс" и за тая цел се ползва iPhone - за фукане, разбира се.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си