.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Според мен SONY Z3/ Z3 COMACT е мого хубав. Задната камера е с 20,7 мгапиксела а предната май беше 5.

P.S. и аз имам проблем с избора на телефон. По принцип съм си избрала Lenovo VIBE z2 или z2 pro, но не мога да си избера между двата. Прото има много хубава задна камера, но предната малко не ме кефи. А на другия задната му е с 2 мегапиксела надолу, но за сметка на това предната е 3 нагоре. Мисълта ми е ако някой ги ползвал (не е задължително) да ми каже мнението си, моля. Благодаря предварително.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от dna15 Виж мнението
    Според мен SONY Z3/ Z3 COMACT е мого хубав.
    Компакт недей.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Компакт недей.
    Компакта се справя много по-добре от стандартния Z3. Имал съм досег с такъв и останах много очарован от това, което предлага. Единственият минус му е резолюцията, но няма как иначе предвид малките му размери.
    Последно редактирано от GoodEnough : 07-07-2015 на 15:44

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от GoodEnough Виж мнението
    Компакта се справя много по-добре от стандартния Z3. Имал съм досег с такъв и останах много очарован от това, което предлага. Единственият минус му е резолюцията, но няма как иначе предвид малките му размери.
    Имал си досег със Z3, с компакт или и с двете?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Цитирай Първоначално написано от dna15 Виж мнението
    Според мен SONY Z3/ Z3 COMACT е мого хубав.
    Е да де, ама му излизат от бюджета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си