Здравейте,
Аз съм 13г. момче,което имам малко приятели не се социализира и има страх да заговаря момичета.Сигурно вече се досещате че скоро завърших 7ми клас.Искам да ви помоля за няколко неща.Няма какво да крия.Дебел съм и ми излизат пъпки по лицето
и за много хора съм неприятен.От първи до седми клас постоянно ме дразнеха и биеха,абе най-лошия клас на света.Аз съм запален геймър,което също не спомогна за социализирането ми.Както казах имам много малко приятели.И моля да ми кажете как по-лесно да се социализирам.Също така имам страх да заговарям момичета,което също се дължи на класа и на ниското ми самочувствие.Наскоро започнах да тренирам и скоро ще се записвам но футбол,но все пак ви моля да ми помогнете!
ПС-ако искате повече инфо. пишете!
Потренирай, пък за самочувствието трябва да се постараеш. И аз имах проблем със самочувствието, макар че нямах проблеми с теглото... точно обратното...ако искаш съвети за подобряването на самочувствието ми пиши на лично
Как точно разбираш помощта? Никой тук не може да дойде да тренира вместо теб, да отиде на дерматолог вместо теб или да ти вдигне самочувствието. Или се стягаш и променяш всичко, което ти е по силите и не ти харесва в теб, или си седиш такъв. Друго решение няма.