- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаф или не
Здравейте! С приятелят ми правехме секс на 16.06. Правехме го два пъти с презерватив и всичко беше наред, обаче решихме да го направим 3-ти път без презерватив. Той свърши върху коремът ми, но след 2-ят тек се избърса и не отиде до тоалетната.Сега се притесняваме да не е останало нещо по каналчетата и да е изтекло нещо по време на акта. Вчера на 18.06 взехме Ескапел и го изпих, за да съм сигурна ... Трябва ли да се притеснявам, че може да не ми дойде и има ли някаква опасност след като съм пила хапчето?
Kasi na matka si i na bastasi no bastite lesno se vuzbusdat.......vnimavai da ne ti go fkara v dupkata i toi
kanalite se palniat s technost spetzialna. parvo da se izvadiat nervite na zaba i posle sda zapalva.
plomba sashto e nujn.
Шансът да си бременна е бил минимален, но хубаво все пак че си пила ескапел.
Нищо ти няма, дишай.
Имай в предвид, че след приемането на ескапел е възможно леко неразположение няколко дни след това, както и да ти се обърка цикъла. ( тоест, прочети листовката )
В крайна сметка важното е, че сега няма за какво да се притесняваш.
ima
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Какъв аборт, ако не е в овулация, много си смотан.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
axz mislia ce e bremenn
Ескапел действа до 72 часа след полов контакт,по-думите ти разбирам, че ти си го приела на втория ден и по-този начин ефекта му се намалява дано всичко е наред и нека мислим позитивно, за да не те сполети моята съдба.
daa
dark
rodi
dwe
След като си пила ескапел няма за какво да се притесняваш
imma, ne laji
ti vnigai lajes
pliuus tva nikoga ne si pravila secks, ce da znaes
бъзикайте се с коментара ми все ми е 2, но не забравяйте, че колелото се върти'kosh tramb','Скорпион'.