- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странно ли е просто да заговориш някого?
Има едно момче от моето училище, което ме привлича, но не знам нищо за него освен от кой клас е (моя випуск). Странно ли би било, ако просто така се запозная с него и се опитам да завържа някакъв разговор?
Вие как бихте се почувствали, ако някое случайно момиче ви заговори?
нали сте един випуск, все ти е засичал физиономията някъде. заговори го. не се притеснявай.
щом сте от един випуск, защо не накараш някой твой приятел да те запознае?
Мислих за този вариант, но имам само един познат от неговия клас, с когото сме си говорили 2-3 пъти. Затова исках да разбера как би се приела другата възможност и да преценя коя ще е по-малко неловка![]()
Заговори го и не се притеснявай. Ние момчетата дори се радваме, когато момиче ни хареса независимо дали тя ще ни допадне. От едно заговаряне обаче нищо не си личи, така че давай...
Заговори го, но не само да кажеш едно "здрасти" и да чакаш той да зададе темата на разговора. Намери причина и давай.
Зависи какво ще му кажеш.
Ще е странно ако си го заговорила и се държиш супер срамежливо, а въпроса който задаваш ме навява на мисълта, че си срамежлива.
^ Вярно е, че съм срамежлива, но ще се постарая да не се държа така. Ясно ми е, че след като аз започвам разговора трябва и да го поддържам.
Заговори го . Дръж се естествено и не се лигави. Може да се направиш на луда и да го питаш нещо
![]()
Много хора намират за странно да заговорят непознат, аз го смятам за нещо нормално макар и да не знам как да завържа разговор с непознат! Но пък нямам нищо против някое момиче да ме заговори би ми допаднало поне на мен!![]()