.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

10 дневна диета

Здравейте. Имам въпрос относно 10 дневна диета. През тази диета първият ден се ядат 3 кофички кисело мляко, а вторият ден плодове или зеленчуци и така се редуват. На всеки 2 часа се пие чаша вода и всеки ден се правят 10 обиколки на футболен стадион, коремни преси и клякания. Въпросът ми е колко килограма може да се свалят за тези 10 дни с този режим и каква фигура може да се постигне. Начално тегло - около 56 килограма.

Голям фен Аватара на bubaduc
    че ще отслабнеш, ще свалиш , ама според мен толкова ще си навредиш , че не е истина , толкова ли е трудно да не ядеш банички и торти всеки ден, да хапваш повечко зеленчуци и да се движиш, така се поддържа красиво, слабо и здраво тяло
    You are everything baby ! ol baby !

ahahehha ;*

Въпросът е, че не ям банички и торти. От около три месеца ям съвсем оскъдно, тренирам по 2 часа на ден волейбол, 4 пъти седмично (от 2 години), клякам, правя коремни преси, но не помръдвам, дори качих 2 килограма, точно заради това стигнах до това решение. От месеци се мъча като грешен дявол за прословутото море, но резултат няма. Затова не започвайте веднага с хейт или изводи, че се тъпча с банички и торти.

Голям фен Аватара на bubaduc
    кажи ми какво си яла днес, извинявам се , че грешно прецених
    You are everything baby ! ol baby !

ahahehha ;*

За закуска банан и чаша портокалов сок, за обяд ориз, а вечерята я пропуснах, защото обядвах късно. Междувременно пих много вода.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Лъжеш се за някое от нещата, които правиш. Спокойно, нормално е човек да живее в заблуда. Всички сме така. Сега сериозно си кажи какво си правила и какво не през тези последни "мъчителни месеци".

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от V_Andriyanova Виж мнението
    За закуска банан и чаша портокалов сок, за обяд ориз, а вечерята я пропуснах, защото обядвах късно. Междувременно пих много вода.
    Такива неща се случват, особено ако станеш късно, но не може да е всеки ден. Организмът има нужда от храна. Има всякакви теории, най-разпространената е да ядеш малки порции често, за да знае тялото ти, че ще получи дажба храна и да не складира сланини. С "оскъдна храна" не става. Става с месце+салатка или с въглехидрати под формата на пълнозърнеста паста, ориз; много плодове и зеленчуци; намаляне на солта/фалшивите мръвки/сирената от сорта на ементал и гауда/газираното/пърженото/всякакви сосчета в ресторанта, пиене на много вода.
    Как искаш да имаш енергия за спорт, ако се храниш с кисело мляко? Ти да не си с енергийния разход на бебе в количка, че да използваш неговата храна? Даже те ядат пюре от картофи и не знам си още какво.

Второ, защо непременно искаш да свалиш килограми? Трябва да си наясно, че с твоето тегло е по-вероятно да качиш, ако почнеш да спортуваш. Гугълни за преди-след снимки, често има мадами, които на 52 кг изглеждат skinny fat, на 60 са пооформили мускул тук-там, стегнали са бедрата и т.н. Изобщо... съветвам те да забравиш напълно за кантар, тотално ненужно е. Гледай резултати в огледалото.

Съветвам те да погледнеш в dailyhiit.com или да видиш няколко примера за Tabata Workout в ютюб. Купи си дъмбели с опция да варираш килограмите + въже за скачане и си готова.

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Не знам какво искаш да свалиш, но като ти гледам снимката (до колкото виждам) изглеждаш страхотно. Помисли си, да не би да си изпаднала в тази параноя, която гони повечето момичета

Драги момичета, като пиете по 6 литра вода на ден и намалите солта само си вредите. Трябва ви сол и електролити, за да функционирате правилно с толкова вода. Успех.

Аз не мога да разбера защо се сещате, че нещо не е наред с теглото ви, когато дойде време за море?! Ако искаш да изглеждаш добре и да имаш хубаво тяло, трябва постоянно да се грижиш за себе си.

Явно е, че ядеш прекалено малко. Няма да стане с оскъдна храна. Предполагам, че не си дебела с тези 56 килограма, възможно е да си отпусната. Просто ти трябват тренировки и повече белтъчини. Не става само с кисело мляко и плодове, това не е здравословно хранене.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

не бе, не е нужно целогодишно, просто трябва да започнат със свалянето веднага щом се върнат от море, за следващата година that is

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    не бе, не е нужно целогодишно, просто трябва да започнат със свалянето веднага щом се върнат от море, за следващата година that is
    that is +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си