.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Специалности с най-добра реализация ? ?

Здравейте. Момиче на 18 год. съм и другата година ще съм в 12 клас. Изпаднала съм в дилема и много се чудя какво да избера да кандидатствам след 12 клас. През главата ми са минавали много идеи,но все се чудя какво да е. Бихте ли ми предложили най-добрите и най-проспериращите специалности и такива,които са с най-добра реализация. Наистина всяко едно мнение дадено от вас ще ми бъде от полза и много ще съм ви благодарна !!!

Мега фен Аватара на ameli
    какво значение има реализацията, ако на теб няма да ти е интересно да го учиш или пък да не ти се удава изобщо?

на теб какво ти се прави?
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Разбира се, че реализацията е важна, но само това ли ще гледаш, когато избираш специалност?! Според мен, с най-голяма реализация са лекарите и програмистите. Но нито една от двете професии не е за всеки човек. Избери нещо, което ти харесва и наистина искаш по-късно да продължиш да правиш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на ameli
    естествено, че е важна, но съм пояснила АКО.. и най-търсената професия да си избере, като ще се тормози цял живот с нея - какъв е смисълът?

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    естествено, че е важна, но съм пояснила АКО.. и най-търсената професия да си избере, като ще се тормози цял живот с нея - какъв е смисълът?
    +
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си