- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Жените не обичат да ги лижат там долу?
Да
Не
Наскоро си говорих с едно момиче, което твърдеше, че не обича да я лижат. Причината? За нея жената трябва да е доставящата удоволствие в една връзка, и това мъж да лиже показвало неговата слабохарактерност.
Така ли е, момичета?
Тая твоята приятелка случайно да смята, че домашното насилие е напълно нормално?
Обича ли да я чукаш в служебната кола?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Asam znae seni kojot obicat mazate da im caluvat petite i prastata na kracata
as znaia za jna koiato
Ako ne znaesh kak da go pravish moje i da ne i e priqtno
Za pug e se eno dali plisas slatolet ili kartow ili prasti na krka
Оооо колко си просто пишлеме, стига се обажда от коневръза!
Оф абе умряло темерутче, аре само не ми казвай какво да правя и не си меси малката пишка където пък изобщо не ти е работа, ясно ли ти е ? Нито те питат нещо, така че си затваряй умрелия плювалник !
Ами като те гледам май ти си с тея наклонности на лигавене на курове, аре млъквай сега, писна ми ти чета простотиите.
Теб не те засяга аз какво съм правил, малка дрисня такава. Айде пъпчо, хващай си и ти шапката и гащите и заминавай у на баща си в мъдята. Аман от тъпи пишлемета тука !
Ами айде тогава си запуши миризливата устичка, че мирише от километри на мляко и сперма, и стига си спамил, плиткоумнико.
Абе ти за къв се мислиш, че на теб трябва ти се дава някакво обяснение ? Я ти казах върви си стискай пъпките, да не ти го отцепя аз набързо. Мамата ти проста, ай вазирай, че чакам да чуя отговора от момичето, не ме интересуват твоите простотии ! То не е хубаво и да си прост, ама ти си уникално плосък и гладък като дъска !
said no woman ever
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...